• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Rouen Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rouen Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rouen Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Rouen Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rouen Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Herrgårdsvagn
SUV

Hyrbilsalternativ i Rouen Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Rouen Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  8 (7216)
  Från SEK 344 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5284)
  Från SEK 355 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2942)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4771)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6081)
  Från SEK 407 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Rouen Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Rouen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rouen Järnvägsstation), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rouen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rouen Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rouen Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rouen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rouen Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rouen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rouen Järnvägsstation), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rouen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rouen Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rouen Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rouen Järnvägsstation) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Rouen Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Rouen

Utöver Rouen Järnvägsstation i Rouen jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rouen:

Platsinformation för Rouen Järnvägsstation

Allmän information

Rouen järnvägsstation officiella namn är Gare de Rouen-Rive-Droite. Den ligger på Rue Verte och byggdes 1847. Denna extraordinära byggnad med sitt klocktorn har varit ett monument sedan 1975. Rouen är belägen i norra Frankrike vid floden Seine. Två TGV-linjer stannar vid den här stationen: Le Havre – Strasbourg och Le Havre – Marseille St. Charles.

Transportmedel

Vill du utforska Rouen eller regionen? Det finns taxibilar utanför stationen vid taxiståndet. Stadsbussar stannar utanför stationen vid Rue Jeanne d'Arc. Rouen har också en tunnelbana, som stannar utanför stationen. Eller föredrar du att hyra bil i Rouen? I centralhallen hittar du biluthyrningsföretagen Avis, Hertz och Europcar. De har stängt på söndagar. Det finns en parkeringsplats för att släppa av och hämta upp passagerare utanför stationen. Infarten till långtidsparkeringshuset EFFIA ligger vid Place Bernard Tissot.

Service

Biljetter för lokala tåg och TGV hittar man på biljettkontoren. Stationen har toaletter med skötrum. Det finns tillgång till wi-fi och SNCF har en informationsdisk. Dessutom finns det toaletter, en brevlåda, läskautomater, en passfotoautomat, en maskin som skriver ut digitala bilder, en kopieringsmaskin och en hjärtstartare.  

Restauranger

Det finns en pub inuti centralhallen där du kan ta något att dricka. Om du har ont om tid kan du även köpa en smörgås på Pain Soleil. Om du vill ha ett större mål mat eller sätta dig ner och ta en drink så finns det ett flertal restauranger i närheten av stationen på Place Bernard Tissot.

Affärer

Det finns en Relay-kiosk inuti centralhallen. Denna internationella kedja säljer tidningar, magasin och böcker. Det finns även en tobaksaffär för tobaksprodukter. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz