Biluthyrning Marseille TGV Station

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Marseille TGV Station på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Marseille TGV Station

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Marseille
 4. Marseille St. Charles TGV
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Marseille TGV Station

Allmän information

Marseille St. Charles är centralstationen i hamnstaden Marseille i södra Frankrike. Stationen byggdes 1848 och uppkallades efter St. Charles kyrkogård som låg på denna plats. Marseille är slutstaionen på TGV, som går från Paris Gare de Lyon till söder. Marseille St. Charles järnvägsstation ligger ungefär en kilometer från den gamla hamnen (Vieux Port), et turistområde som hyser många ställen där man kan ta något att äta och sevärdheter som till exempel klostret St. Victor och fästningarna Saint-Jean och Saint-Nicolas.

Transportmedel

Vill du besöka Marseille eller regionen? Du hittar taxi framför stationen. Ta rulltrapporna till nivå -1. Stadsbussar och regionala bussar avgår från bussterminalen bredvid stationen. Ta utgången 'Honnorat'. Regionala bussar går till bland annat Aix-en-Provence (linje 50 och 51) och flygplatsen (linje 91). Det finns också direktbussar till Marseilles flygplats och till Aix-en-Provence, eller så kan du ta spårvagnen eller tunnelbanan. Mellan tunnelbanestationen och taxihållplatsen finns det även ett ställe där man kan hyra cyklar. 

Eller föredrar du att hyra en bil för att utforska staden och Provence på egen hand? Det finns fyra biluthyrningsföretag på Marseille St. Charles. Europcar, Avis, National och Hertz hittar man i parkeringshus P2 på Boulevard Voltaire på den södra sidan.

Service

Marseille St. Charles har många tjänster som till exempel wi-fi och hjärtstartare. Det finns även en disk för förlorade och upphittade föremål, ett postkontor, en informationsdisk för resenärer, en disk där du kan få information om Provence, en polisstation, bagageskåp, toaletter för handikappade, bankomater och en maskin som skriver ut dina digitala bilder. 

Restauranger

Det finns ett antal ställen där man kan få något att äta och några barer. Om man vill ha ett snabbt mål mat kan man gå till McDonald's och två restauranger med takeaway. Det finns även några få barer där man kan sätta sig ner och ta en drink eller en kopp kaffe.  

Affärer

Marseille St. Charles är inget dåligt ställe för shopping. Det finns en klädesaffär för kvinnor och barn och en affär med fina accessoarer. Du hittar också affärer som säljer tidningar, en tobaksaffär, ett apotek och ett parfymeri.

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • AbsoluteCar
 • ADA
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • RPS Luxe
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Marseille

Utöver Marseille TGV Station i Marseille jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Marseille: