• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning St. Raphael

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i St. Raphael på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning St. Raphael

EasyTerra Biluthyrning St. Raphael är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i St. Raphael

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i St. Raphael.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i St. Raphael

Nedan visas biluthyrningsföretagen i St. Raphael med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.1 (2871)
  Från SEK 534 / dag
 • Avis

  8 (5284)
  Från SEK 480 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (7216)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4771)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2942)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.6 (6081)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.5 (8901)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i St. Raphael?

St. Raphael – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (St. Raphael), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (St. Raphael) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (St. Raphael). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (St. Raphael) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (St. Raphael), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (St. Raphael), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (St. Raphael) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (St. Raphael) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (St. Raphael) är Juni den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (St. Raphael) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (St. Raphael) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (St. Raphael) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Raphael - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (St. Raphael) är Juni den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring St. Raphael

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än St. Raphael, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i St. Raphael

EasyTerra Biluthyrning St. Raphael jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för St. Raphael

Inledning

Saint-Raphaël är en badort på den Franska Rivieran. Stadens centrum har behållit sin hundraåriga charm: smala gator med trevliga affärer och restauranger och kyrkan San Raféu. Från den gamla utsiktsplatsen (från 1200-talet) kan man njuta av vackra vyer över Medelhavet. Hamndistriktet har efter uppbyggandet av casinot förvandlats till ett trendigt bostadsområde.

Befolkning

Staden har nästan 35 000 invånare. I det tätortsområde som Saint-Raphaël bildar tillsammans med Fréjus bor det 85 000 människor. 

Geografiskt läge

Saint-Raphaël är beläget i södra Frankrike, på Franska Rivieran, mellan St. Tropez och Cannes. Staden är inkilad mellan bergskedjan Massif de l´Esterel och kusten. Väster och nordväst om Saint-Raphaël (på andra sidan floden Pédégal) ligger den gamla staden Fréjus.

Ekonomi

Turismen är ytterst viktig för Saint-Raphaël.

Flygplats

Nice flygplats ligger 4,5 mil från Saint-Raphaël. Nice Côte d'Azur flygplats är enkel att nå med hyrbil: från Saint-Raphaël följer man A8 i nordostlig riktning och sedan utfart N99 till flygplatsen. Utfarten är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Saint-Raphaël har ett utmärkt offentligt bussnät. Stadsbussarna går regelbundet. Dessutom finns det bra bussförbindelser till platser i närheten såsom Aix-en-ProvenceNice och Draguignan.

Trafik och parkering

Saint-Raphaël är mycket livligt trafikerat på sommaren och den gamla stadskärnan har många smala gator. Det är bäst att parkera hyrbilen och fortsätta att utforska staden till fots. Det finns fyra täckta parkeringsplatser i centrum av Saint-Raphaël. Det finns också ett flertal bilparkeringar där man kan parkera sin hyrbil. Kustvägen A8 går 1,5 kilometer norr om staden. Man bör tanka på att denna väg kan vara mycket livligt trafikerad på sommaren. 

Hotell

Staden har ett brett utbud av logi. I området runtomkring Saint-Raphaël finns det många campingplatser och i själva staden finns det ett stort urval: från vandrarhem och enkla pensionat till lyxhotell. Om man vill besöka Saint-Raphaël på sommaren föreslår vi att man bokar logi i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Saint-Raphaël, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning St. Raphael