• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Calvi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Calvi på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Calvi

EasyTerra Biluthyrning Calvi är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Calvi

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Calvi

Biluthyrningserbjudanden i Calvi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Calvi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Calvi

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Calvi med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.8 (7334)
  Från SEK 366 / dag
 • Alamo

  8.1 (7915)
  Från SEK 421 / dag
 • Hertz

  7.9 (6171)
  Från SEK 369 / dag
 • Avis

  7.3 (5354)
  Från SEK 426 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Från SEK 391 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.1 (2937)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1709)
  Från SEK 447 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Calvi?

Calvi – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Calvi), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Calvi) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Calvi). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Calvi) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Calvi), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Calvi), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Calvi) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Calvi) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Calvi) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Calvi) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Calvi - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Calvi) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Calvi

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Calvi, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Calvi

EasyTerra Biluthyrning Calvi jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

2 Rue Du Marechal Joffre
Port De Plaisance
Route du Santore

Platsinformation för Calvi

Inledning

Calvi är en liten stad på den franska ön Korsika. På grund av det strategiska läget utspelades många slag här. 1794 förlorade Amiral Nelson sitt högra öga under belägringen av staden. Det sägs att han uppgav att han inte ville se staden längre. På 50- och 60-talen upptäcktes denna natursköna lilla stad av välbärgade britter som började tillbringa sina semestrar här.

Om man beskådar staden från vattnet, fångar Citadel (som ligger på toppen av en kulle) ens blick.

Befolkning

Calvi är en liten stad som inte har fler än 6000 invånare.

Geografiskt läge

Calvi ligger på nordvästra Korsika, 2,4 mil väster om L'Île-Rousse och 5,9 mil från Bastia.

Ekonomi

Stadens ekonomi är huvudsakligen beroende av turism. Turistindustrin började på 50-talet när en britt av ryskt ursprung – Vladimir Raitz – börjarde anordna charterflyg. På den tiden var det välbärgade brittiska turister som hade råd att åka hit på semester.

Sedan lång tid tillbaka är Calvi en fiskeby och fiske är fortfarande mycket viktigt. Dessutom finns det färjeförbindelser till det franska fastlandet (Marseille, Nice, Toulon) och lyxyachter lägger till i hamnen.

Flyglatser

Sju kilometer söder om staden ligger flygplatsen Ste-Catherine flygplats, som främst används av lågprisflygbolag. Andra flygplatser är Bastia flygplats (5,9 mil öster om Calvi) och Ajaccio flygplats (7,1 mil söder om staden).

Kollektivtrafik

Det finns inga allmänna transportmedel i Calvi. Det finns däremot bussförbindelser till andra platser på Korsika, inklusive L'Île-Rousse, Bastia och Ajaccio.

Det är trevligt att ta en åktur med det lilla röda tåget som går till L'Île-Rousse längs den storslagna kusten.

Trafik och parkering

Man behöver ingen bil i Calvi, men det är det perfekta transportmedlet för att utforska stadens omgivningar. Huvudvägarna är i allmänhet bra, men man bör vara beredd på överraskningar på mindre vägar där mottot är "kör försiktigt". Eftersom vägskyltar ofta saknas är det tillrådigt att ha en egen karta med sig. 

Hotell

Eftersom Calvi var ett resmål för en liten grupp rika människor är det inte så konstigt att förstklassiga hotell är väletablerade i staden. Det finns också logimöjligheter för besökare med begränsad budget, som till exempel enkla pensionat och vandrarhem. Dessutom finns det många campingplatser i området. Man hittar mer information på turistbyrån i Quay Landry.

I allmänhet är det inte svårt att finna logi i Calvi, förutom under den berömda jazzfestivalen som hålls den tredje veckan i juni.

Externa källor

För mer information om Calvi, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Alamo
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Calvi