• Kundbetyg
 • 8.2 / 10 Antal recensioner: 405
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Calvi St. Catherine Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Calvi St. Catherine Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Calvi St. Catherine Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Calvi St. Catherine Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Calvi St. Catherine Airport.
 • Till exempel: Renault Twingo
  Mini-klass
  Till exempel: Renault Twingo
 • Populär kategori
  Till exempel: VW Polo
  Ekonomi-klass
  Till exempel: VW Polo
 • Till exempel: VW Golf
  Kompakt-klass
  Till exempel: VW Golf
 • Till exempel: Renault Laguna
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Renault Laguna
 • Till exempel: Renault Traffic
  Lyx-klass
  Till exempel: Renault Traffic
 • Till exempel: Citroen Grand Picasso
  Herrgårdsvagn-klass
  Till exempel: Citroen Grand Picasso
 • Till exempel: Renault Scenic
  Minibuss-klass
  Till exempel: Renault Scenic

Hyrbilsalternativ i Calvi St. Catherine Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Calvi St. Catherine Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.
 • Europcar
  8.6 (6414)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

Calvi St. Catherine Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsplats Calvi St. Catherine Airport

Andra uthyrningsställen i Calvi

Utöver Calvi St. Catherine Airport i Calvi jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Calvi:

Platsinformation för Calvi St. Catherine Airport

Calvi St. Catherine flygplats i ett nötskal

Calvi St. Catherine flygplats är belägen sex kilometer sydost om Calvi. Calvi är ett populärt semestermål på den franska ön Korsika. De flesta flygningar kommer från Frankrike, men det finns även några internationella flygningar.

Det finns även en tågförbindelse mellan flygplatsen och Calvi St. Catherine. I Calvi finns det en järnvägsstation med förbindelser till Ajaccio och Bastia. Flygplatsen är lätt att nå från motorvägen. Det finns inga hotell på flygplatsen, men det är möjligt att hitta logi i närheten.

Det finns ett fåtal butiker och restauranger på flygplatsen. Det finns inga speciella businessfaciliteter. Flygplatsen har endast en brevlåda och en hjälpstation.

Inom flygindustrin anges Calvi St. Catherine flygplats med förkortningarna CLY (IATA flygplatskod) och LFKC (ICAO flygplatskod).

Länk till Calvi St. Catherine flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  mini
 • Populära hyrföretag
  Europcar

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats. Europcar