• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning São Paulo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i São Paulo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning São Paulo

EasyTerra Biluthyrning São Paulo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i São Paulo

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i São Paulo.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i São Paulo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i São Paulo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Localiza Car Rentals

  9.3 (38)
  Från SEK 175 / dag
 • Hertz

  8.5 (7041)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.5 (413)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9815)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Movida

  7.7 (12)
  Från SEK 156 / dag
 • Alamo

  7.2 (8907)
  Från SEK 425 / dag
 • Foco

  6.7 (37)
  Från SEK 161 / dag
 • Unidas

  Inga omdömen
  Från SEK 185 / dag
 • Europcar

  8.3 (8328)
  Från SEK 286 / dag
 • Enterprise

  8.5 (2006)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i São Paulo?

Biluthyrningsföretag i och omkring São Paulo

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än São Paulo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i São Paulo

EasyTerra Biluthyrning São Paulo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Centro Empresarial
Rua Da Consolacao 345

Platsinformation för São Paulo

Inledning

São Paulo är den största staden i Brasilien och även den rikaste. Det är en enormt vidsträckt stad: tätortsområdet i sin helhet är tre gånger större än Paris. Vid första ögonkastet är São Paulo en stor, grå stenmassa, men varje stadsdel har sin egen särprägel och sina egna sevärdheter. Det finns många intressanta museer i São Paulo och stadens olika distrikt har sina egna nöjescentrum där man kan roa sig till sent på kvällen och njuta av utsökta måltider på restaurangerna. 

Befolkning

Själva staden har omkring 12 miljoner invånare (uppskattningsvis, ingen vet riktigt...), men i São Paulos storstadsområde bor det upp till 20 miljoner människor. Staden har alltid haft en stor dragningskraft på människor från andra länder. Så det finns stora grupper av japaner och det italienska influenserna är tydliga. Dessutom finns det stora judiska och arabiska kolonier.

Geografiskt läge

São Paulo ligger y sydöstra Brasilien, ungefär 7 mil från kusten. Staden ligger på en högplatå i utkanten av det Brasilianska höglandet, på en höjd av 800 meter. Den högsta punkten är Pico do Jaraguá (1135 meter). I den norra delen av staden flyter floden Tietê, som rinner ut från floden Pinheiros i väster.

Ekonomi

På 1900-talet var São Paulo främst ett industricentrum, men mot slutet av århundradet började man fokusera mer på servicesektorn. Staden hyser många kontor som tillhör nationella och internationella banker, advokatfirmor och multinationella företag. Huvudkontoret till det brasilianska oljeföretaget Petrobras ligger i staden. Även den tyska softwaretillverkaren SAP har en anläggning i staden. São Paulo är också hemvist för en av Sydamerikas största mediagrupper, Globo. São Paulo är även ett finansiellt centrum, med den största och viktigaste branschmässan i Sydamerika.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen São Paulo – Guarulhos ligger omkring 2,5 mil nordost om stadens centrum. Om man kör med hyrbil till flygplatsen bör man tänka på att trafiken är mycket livlig i São Paulo: man bör ge sig iväg i god tid innan flygningen. Flygplatsen kan nås via två motorvägar: Ayrton Senna eller Presidente Dutra motorväg.

Inrikesflygplatsen (Congonhas flygplats) är belägen mellan byggnader, endast 5 kilometer söder om stadens centrum. Det finns många dagliga flygningar till och från Rio de Janeiro.

Kollektivtrafik

São Paulo har ett bra kollektivtrafiksystem: bussar, tunnelbanelinjer och tåg går till förorterna. Bilhete Único, ett smart kort med vilket man kan betala på alla transportmedel är praktiskt att använda. Man kan köpa dessa kort i tidnings- eller tobakskiosker och även ladda dem där.

Trafik och parkering

Att köra omkring i São Paulo är vad man kan kalla ett äventyr. Vägarna är extremt trafikerade och varje litet misstag kan leda till kaos långt ifrån den plats där felsteget inträffade. Det är absolut inte lämpligt att köra under rusningstiderna (06.00 - 09.00 och 16.00 - 19.00). För att minska trafiken i São Paulo något så finns det en regel enligt vilken bilar med nummerskyltar som slutar på ett visst nummer inte får köra inne i staden under en bestämd veckodag. Man bör vara uppmärksam på mopeder och motorcyklar som glider genom varje öppning. Dessa är för det mesta bud som måste leverera paket och brev snabbt till kunderna.

En hyrbil är emellertid ett utmärkt transportmedel om man vill besöka lite mer avlägsna sevärdheter.

I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan. Man kan köpa biljetter som gäller i en timme i kiosker och av parkeringsvakter och sätta dem bakom vindrutan.

Hotell

Eftersom staden är Brasiliens ekonomiska hjärta så finns det ingen brist på hotell. Naturligtvis finns det många affärshotell (inuti eller i närheten av det centrala affärsdistriktet), men även pensionat eller hotell i andra kategorier, från mycket enkla till mycket lyxiga. Man hittar många turisthotell i Centro Histórico. Det är lämpligt att boka hotellrum i god tid, speciellt om du har ett särskilt hotell i åtanke.

Externa källor

För mer information om São Paulo, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Budget
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Unidas
 • Europcar
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning São Paulo