• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning São Paulo Guarulhos Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i São Paulo Guarulhos Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning São Paulo Guarulhos Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden São Paulo Guarulhos Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i São Paulo Guarulhos Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i São Paulo Guarulhos Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i São Paulo Guarulhos Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.3 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8 (1691)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.7 (7221)
  Från SEK 319 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.7 (30)
  Från SEK 176 / dag
 • Foco

  7.5 (29)
  Från SEK 124 / dag
 • Alamo

  7.4 (7817)
  Från SEK 196 / dag
 • Movida

  7.2 (7)
  Från SEK 153 / dag
 • Unidas

  4.9 (3)
  Från SEK 245 / dag

São Paulo Guarulhos Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

São Paulo Guarulhos Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (São Paulo Guarulhos Airport), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (São Paulo Guarulhos Airport) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (São Paulo Guarulhos Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (São Paulo Guarulhos Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (São Paulo Guarulhos Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (São Paulo Guarulhos Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (São Paulo Guarulhos Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (São Paulo Guarulhos Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (São Paulo Guarulhos Airport) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (São Paulo Guarulhos Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

São Paulo Guarulhos Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (São Paulo Guarulhos Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats São Paulo Guarulhos Airport

Andra uthyrningsställen i São Paulo

Utöver São Paulo Guarulhos Airport i São Paulo jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i São Paulo:

Platsinformation för São Paulo Guarulhos Airport

São Paulo Guarulhos flygplats i ett nötskal

São Paulo Guarulhos flygplats är belägen 2,5 mil nordost om São Paulo. Det är den mest trafikerade flygplatsen i Brasilien när det gäller antal passagerare om året. Flygplatsen har fått sitt offentliga namn efter staten São Paulos före detta guvernör, André Franco Montoro, men lokalinvånarna kallar den vanligtvis för Cumbica, efter dess läge. Flygplatsen har två terminaler, vilka ligger på gångavstånd från varandra.

Det finns ingen järnvägsförbindelse till flygplatsen, men det finns en flygbuss till São Paulo järnvägsstation. Flygplatsen är enkel att nå med bil och buss. Det finns inget hotell på flygplatsen, men det finns flera olika platser att bo på i närheten.

Det finns ett stort utbud av butiker, bankomater och restauranger. Flygplatsen har kontors- och mötesrum utrustade med alla sorters faciliteter. Loungerna är också utrustade med alla moderna bekvämligheter, inklusive laddningsfaciliteter för laptopen. Båda terminalerna har trådlöst internet.

Inom flygindustrin anges São Paulo Guarulhos internationella flygplats med förkortningarna GRU (IATA flygplatskod) och SBGR (ICAO flygplatskod).

Länk till São Paulo Guarulhos internationella flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Localiza Car Rentals
 • Foco
 • Alamo
 • Movida
 • Unidas