• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

CYBER MONDAY DEALS

Up to 20% off

Biluthyrning Campo Grande

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Campo Grande på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Campo Grande

EasyTerra Biluthyrning Campo Grande är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Campo Grande

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Campo Grande med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • National Car Rental

  8.2 (377)
 • Hertz

  8.1 (6009)
 • Movida

  7.7 (7)
 • Europcar

  7.6 (7108)
 • Alamo

  7.4 (7731)
 • Localiza Car Rentals

  7.2 (29)
 • Unidas

  6.8 (3)

Biluthyrningsföretag i och omkring Campo Grande

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än Campo Grande, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Campo Grande

EasyTerra Biluthyrning Campo Grande jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Campo Grande

Inledning

Campo Grande (bokstavligen: Stora Grässlätten) är huvudstad i den brasilianska delstaten Mato Grosso do Sol. Det är en snabbt växande stad med ung befolkning, tack vare de fyra universiteten. Förutom Dom Bosco Museet (tillägnat ursprungsinvånarna, indianstammarna), så har staden få sevärdheter. Campo Grande är främst en operativ bas för resor till naturreservatet Pantanal, den vackert belägna staden Bonito och till Bolivia.

Befolkning

Staden har växt betydligt under de senaste åren. 2010 hade Campo Grande nästan 800 000 invånare.

Geografiskt läge

Campo Grande är belägen i den centrala-västliga regionen i Brasilien på nästan 600 meters höjd och är omgiven av tropisk grässlätt. Staden ligger över 20 mil norr om gränsen till Paraguay; Corumbá, nära gränsen till Bolivia, som ligger 40 mil västerut. Campo Grande har smeknamnet Cidade Morena ('Mörka staden'), på grund av regionens rödbruna jord. 

Ekonomi

Campo Grande är ett centrum för administration och utbildning. Majoriteten av den arbetsföra befolkningen är anställd inom serviceindustrin. Man bedriver även handel med och bearbetar jordbruksprodukter från stadens omgivning (kött, sojabönor, ris, sockerrör och kassava).

Flygplatser

Stadens flygplats är både en civil och en militär flygplats. Campo Grande internationella flygplats är belägen alldeles väster om stadens centrum och är enkel att nå med hyrbil.  Från centrum tar man Av. Afonso Pena som övergår i Av. Dq. de Caxias som leder till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Campo Grande har bra offentlig busstransport, inte bara inom stadens gränser utan även till platser längre bort. Man kan till exempel resa till Corumbá (6 timmar), Bonito, Foz do Iguaçu, Sâo Paulo (13-15 timmar), Rio de Janeiro (20 timmar) och Porto Alegre (24 timmar).

Trafik och parkering

Stadens centrum är relativt litet, men staden i sin helhet är ganska vidsträckt. Det är en modern stad med ett ordnat gatumönster och det är inga problem att ta sig runt i Campo Grande med en hyrbil. De breda gatorna har även tillräckligt med plats för parkering, även om det kan vara svårare att hitta en ledig plats i centrum. Det finns ett flertal parkeringshus; platserna där de ligger är skyltade.

Hotell

Campo Grande har ett stort utbud av logi, som sträcker sig från lågprishotell till moderna lyxiga hotell och så kallade pousadas, lyxhotell som vanligtvis ligger i historiska byggnader. I juni, juli och augusti så är temperaturen behaglig och det finn många turister. Vi rekommenderar att man bokar logi i god tid före resan om man vill besöka Campo Grande under sommarmånaderna.

Externa källor

För mer information angående Campo Grande rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  intermediate

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Movida
 • Europcar
 • Alamo
 • Localiza Car Rentals
 • Unidas
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Campo Grande