• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Porto Alegre

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Porto Alegre på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Porto Alegre

EasyTerra Biluthyrning Porto Alegre är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Porto Alegre

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Porto Alegre.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
SUV

Biluthyrare i Porto Alegre

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Porto Alegre med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.2 (6161)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Localiza Car Rentals

  8.1 (31)
  Från SEK 238 / dag
 • Movida

  7.6 (8)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.2 (7906)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Foco

  6.9 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.5 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7319)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unidas

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Porto Alegre?

Porto Alegre – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Porto Alegre), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Porto Alegre) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Porto Alegre). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Porto Alegre) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Porto Alegre), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Porto Alegre), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Porto Alegre) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Porto Alegre) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Porto Alegre) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Porto Alegre) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Alegre – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Porto Alegre) är November den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Porto Alegre

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än Porto Alegre, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Porto Alegre

EasyTerra Biluthyrning Porto Alegre jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Porto Alegre

Inledning

Porto Alegre (bokstavligen: Glada Hamnen) är huvudstad i den sydligaste staten i Brasilien, Rio Grande do Sul. Staden grundades av invandrare från Azorerna 1742. På 1800-talet slog sig många tyska och italienska invandrare ner i staden. Denna mångfald i befolkningen kan man se i arkitekturen. Naturligtvis finns det många portugisiska influenser men man ser även spanska och andra europeiska arkitektoniska stilar. Brasilianarna säger också att de vackraste kvinnorna i landet bor i Porto Alegre. Det får man döma själv... 

Befolkning

Själva staden har nästan en och en halv miljoner invånare, men över fyra miljoner bor i storstadsområdet Porto Alegre. 

Geografiskt läge

Porto Alegre är beläget i södra Brasilien, där Guaíbafloden rinner ut i Brasiliens största lagun, Lagoa dos Patos. Den här lagunen är 28 mil lång och är skild från Atlanten genom en sandbank som är åtta kilometer bred i genomsnitt. Själva staden ligger i övergångsområdet mellan subtropiska skogar och Sydamerikas pampas (grässlätter). 

Ekonomi

Porto Alegres hamn spelar en viktig roll i exporten av lokala produkter, däribland frukt (huvudsakligen plommon och persikor), ris, kassava, nötkött, sojabönor och trä. Det finns också en större läderindustri som huvudsakligen tillverkar skor. De elektrotekniska och IT-industrierna är på uppgång. Vidare finns det stålverk och en stor petrokemianläggning. Porto Alegre är också ett utbildningscentrum med bland annat två universitet och andra högre utbildningsinstitut. 

Flygplatser

Stadens flygplats ligger norr om Porto Alegre. Flygplatsens officiella namn är Salgado Filho och kan lätt nås med hyrbil, åtminstone utanför rusningstid. Från centrum följer man Avenida Pres. Castelo Branco (huvudvägen från floden) eller Avenida Farrapos norrut. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Porto Alegre har bra och effektiva allmänna busskommunikationer. Mestadels kör stadsbussarna i särskilda bussfiler. Det kan vara svårt att ta reda på vilken buss som stannar var, vid vilken tid och vilka slutdestinationerna är. Lokalbefolkningen är alltid redo att hjälpa till. Minibussar (som känns igen på den röda och blå färgen) kan man hejda var som helst och man kan gå av var man vill. 

Det finns också en tunnelbanelinje mellan stadens centrum och de norra förorterna. 

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta vägen i Porto Alegre i en hyrbil. Från centrum går det stora huvudleder (Avenidas) i alla riktingar. Porto Alegre är dock en livlig affärsstad, med stora trafikstockningar under rusningstrafiken morgon och kväll. Man måste betala för att parkera i stadens centrum, men i de så kallade Areas Azul kan man parkera en kort stund (10 minuter) gratis. Det är bäst att parkera sin hyrbil på en bevakad parkeringsplats eller i ett av parkeringshusen i och runt om Porto Alegres centrum.  

Hotell

Porto Alegre har ett stort logiutbud. Eftersom staden är södra Brasiliens kommersiella centrum finns det många affärshotell, men man kan också hitta mellanklass- och lågprishotell. Vi rekommenderar att man bokar hotellrum i god tid. 

Externa källor

För mer information om Porto Alegre rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Porto Alegre