• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Azoren

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Azoren på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Azoren

EasyTerra Biluthyrning Azoren är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Azoren

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Azoren.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Azoren

Azoren – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Azoren), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Azoren) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Azoren). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Azoren) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Azoren), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Azoren), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Azoren) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Azoren) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Azoren) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Azoren) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Azoren) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Azoren) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Azoren - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Azoren) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hyrbilsföretag i Azoren

EasyTerra Biluthyrning jämför hyrbilspriser på följande platser

Platsinformation för Azoren

Inledning

Azorerna är en vulkanisk ögrupp i Atlanten. Det är en stor ögrupp som är mer än 60 mil lång. Hela havet mellan dessa öar är en särskild ekonomisk zon vilken utgör mer än 1,5 miljoner kvadratkilometer. Varje ö har sin egen karaktär, men alla är klippiga med vackra vikar och underbara laguner.

Befolkning

På Azorernas nio befolkade öar bor det nästan 250 000 människor. Mer än hälften bor på huvudön São Miguel.

Läge

Azorerna ligger i Atlanten, ungefär 150 mil väster om det portugisiska fastlandet och omkring 330 mil utanför Nordamerikas kust. Vulkanen Pico som ligger på ön med samma namn är inte bara Azorernas, utan även Portugals högsta punkt.

Ekonomi

Boskapsuppfödning (för mjölk och köttproduktion) har stor betydelse för den lokala ekonomin. Emellertid finns det även en del jordbruk på de tämligen ofruktbara Azorerna: druvor, ananas och bananer odlas. Odlingen av te och sockerbetor är mindre betydelsefull.

Den lönande fiskeindustrin är huvudsakligen inriktad på tonfisk, som framförallt konserveras för export. Invånarna på ön Pico var förr i tiden aktiva valfångare. Nuförtiden är att skåda valar (och delfiner) en turistattraktion. Turism är Azorernas obestridliga inkomstkälla.

Flygplatser

Var och en av de nio befolkade öarna har en flygplats, men den viktigaste flygplatsen är João Paulo II nära huvudstaden Ponta Delgada på huvudön São Miguel. Det finns förbindelser till Europa och Nordamerika.

Kollektivtrafik

Alla öar, förutom Corvo, har busstransport. På São Miguel, Terceira och Pico går bussarna ofta och punktligt, men på de mindre öarna går bussarna bara två eller tre gånger om dagen och inte på helgerna. För transport mellan öarna kan man välja mellan att flyga eller att åka båt. Färjorna går endast mellan de centrala öarna.

Trafik och parkering

Om man vill utforska de större öarna São Miguel och Terceira, är en hyrbil det idealiska transportmedlet. Man bör vara medveten om att vägarna är smala, branta och kurviga.

Hotell

Det finns ett stort utbud av logi på Azorerna i all prisklasser, allt från enkla campingplatser till lyxiga hotell på de större öarna. Ett tips är att försöka tillbringa en natt på en så kallad 'quinta' (vanligtvis en gård som tillhör en rik farmare av fin familj).

Externa källor

För mer information om Azorerna, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Guerin
 • Ilha Verde Rent a Car
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • Rent-A-Car Auto Turística Faialense
 • National Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Rent a star
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Azoren