• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Ponta Delgada

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ponta Delgada på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ponta Delgada

EasyTerra Biluthyrning Ponta Delgada är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Ponta Delgada

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Ponta Delgada

Biluthyrningserbjudanden i Ponta Delgada

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ponta Delgada.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Ponta Delgada

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ponta Delgada med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Guerin

  8.8 (920)
  Från SEK 151 / dag
 • Alamo

  8.3 (7786)
  Från SEK 183 / dag
 • Ilha Verde Rent a Car

  8.2 (293)
  Från SEK 105 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2916)
  Från SEK 130 / dag
 • Thrifty

  8 (4745)
  Från SEK 154 / dag
 • Enterprise

  8 (1688)
  Från SEK 169 / dag
 • Sixt

  7.9 (2832)
  Från SEK 219 / dag
 • Rent a star

  7.9 (756)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.7 (7177)
  Från SEK 147 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3762)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.5 (6046)
  Från SEK 175 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1063)
  Från SEK 137 / dag
 • Avis

  7.4 (5264)
  Från SEK 338 / dag
 • InterRent

  6.9 (5930)
  Från SEK 563 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5003)
  Från SEK 136 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.3 (3392)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ponta Delgada?

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ponta Delgada), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ponta Delgada) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ponta Delgada). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ponta Delgada) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ponta Delgada), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ponta Delgada), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ponta Delgada) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ponta Delgada) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ponta Delgada) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ponta Delgada) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ponta Delgada) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ponta Delgada) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Ponta Delgada) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ponta Delgada - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Ponta Delgada) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Ponta Delgada

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Ponta Delgada, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ponta Delgada

EasyTerra Biluthyrning Ponta Delgada jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Campo Sao Francisco 19
Centro Commercial Solmar, Loja 14

Platsinformation för Ponta Delgada

Inledning

Ponta Delgada är en stad på ön São Miguel i ögruppen Azorerna. Det är den administrativa huvudstaden i den portugisiska autonoma regionen Azorerna. Staden har ett vackert historiskt centrum med bland annat tre kyrkor som är värda ett besök: Matriz de São Sebastião, São Pedro och São João.

Befolkning

Staden har över 45 000 invånare.

Geografiskt läge

Ponta Delgada ligger på São Miguels sydkust. Sete Cidades Massif ligger nordväst om staden. Detta bergmassiv är känt för kratersjöarna Lagea Azul och Lagea Verde (Blå sjön och Gröna sjön). 

Ekonomi

Ponta Delgada är Azorernas turistcentrum så turismen utgör en viktig inkomstkälla. Dessutom odlar man ananas nära staden som exporteras via flygplatsen. Eftersom staden också är Azorernas administrativa huvudstad skapar staten också arbetstillfällen.

Flygplats

Flygplatsen i Ponta Delgado ligger väster om staden, precis vid kusten. João Paul II internationella flygplats är lätt att nå med hyrbil. Från Ponta Delgadas centrum följer man Rua Direita Santa Catarina vilken sedan byter namn till Rua Direita Ramalho. Motorvägen norr om staden (2nd Circular) leder också till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i Ponta Delgada organiseras med minibussar. Det finns tre linjer med vilka man lätt kan ta sig till alla sevärdheterna i staden. Från den stora busstationen på Avenida Infante D. Henrique (strandpromenaden längs hamnen) avgår större bussar till andra platser på São Miguel.

Trafik och parkering

Ponta Delgadas centrum består av smala, ofta enkelriktade, gator. Det kan därför vara ganska svårt att hitta vägen. Det är bäst att parkera sin hyrbil på en av parkeringsplatserna eller i det stora parkeringshuset nära hamnen, och utforska staden till fots. För att besöka resten av ön är det idealiskt att ha en hyrbil. Man bör tänka på att många bergsvägar är smala och vindlande. Det kan också helt plötsligt bli dimma på São Miguel.

Hotell

Eftersom det här är Azorernas turistcentrum finns det ingen brist på logi i Ponta Delgada. Det finns pensionat, rum i privata hus, vandrarhem, mellanklasshotell och lyxiga fyrstjärniga hotell. Om man gillar att ha lugn och ro kan man hyra en gammal gård på landsbygden utanför Ponta Delgada. Då är en hyrbil en förutsättning. Azorerna är ett populärt semestermål. Därför bör man boka sitt boende i god tid. 

Externa källor

För mer information om Ponta Delgada rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Guerin
 • Alamo
 • Ilha Verde Rent a Car
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Sixt
 • Rent a star
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • FireFly Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Ponta Delgada