• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Liège

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Liège på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 20% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 4 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Liège

EasyTerra Biluthyrning Liège är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Liège

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Liège.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Full-size
Herrgårdsvagn
SUV

Biluthyrare i Liège

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Liège med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.5 (6084)
  Från SEK 395 / dag
 • Europcar

  8 (8288)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9782)
  Från SEK 428 / dag
 • Hertz

  7.1 (7010)
  Från SEK 467 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  4.1 (5603)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Liège?

Biluthyrningsföretag i och omkring Liège

Om du letar efter en hyrbil i Belgien, men i en annan stad än Liège, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Belgien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Belgien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Liège

EasyTerra Biluthyrning Liège jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Rue du Plan Incliné 117
Verte Voie 2

Platsinformation för Liège

Inledning

Liège är huvudort i provinsen med samma namn. Under lång tid förknippade man staden med tung industri och dess föroreningar, men de dagarna är förbi för länge sedan. Denna nordligaste fransktalande europeiska stad har en vacker historisk stadskärna, flera museer, trendiga butiker och trevliga trottoarkaféer. 

Befolkning

Själva staden har nästan 200 000 invånare, men inklusive förorterna bor det 750 000 personer i Lièges storstadsområde och dess omgivningar. 

Geografiskt läge

Liège ligger i östra Belgien vid floden Meuse och precis söder om gränsen till den holländska provinsen Limburg. MaastrichtNederländerna och AachenTyskland ligger båda 30 minuters bilresa bort från Liège.

Ekonomi

Som det står i inledningen var Liège tidigare ett centrum för tung industri, med många stålfabriker. Även om mycket har försvunnit spelar fortfarande stålproduktionen och tillverkningen av stålvaror (däribland vapen) en roll i den lokala ekonomin. Verkstadsindustri (främst flygplansmotorer och rymdskeppsdrivkraft) härrör från denna industri. Under senare år har många högteknologiska företag också etablerat sig i Liège.

Flygplatser

Stadens flygplats, Aéroport de Liège-Bierset, ligger 1,1 mil väster om centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via A602 och A15. Maastricht-Aachen flygplats ligger också nära Liège, 5 mil norr om staden. Denna flygplats kan man nå via A3 och E25/A2.

Kollektivtrafik

Liège har bra allmän busstrafik, men systemet kan vara lite förvirrande ibland. De olika bussarna avgår från olika centrala busstationer: Place Léopold, Place Saint Lambert, Place République Française och från l’Opéra samt tågstationen Liège-Guillemins. Busstationerna ligger alla nära varandra. 

Trafik och parkering

Det är ganska svårt att hitta, speciellt i centrum. Staden har ingen inre ringled; huvudvägarna ligger utmed Meuse gamla och nya flodlopp, vilket kan vara förvirrande. Innan man märker något har man missat en avfart och hamnar på fel plats. Man bör köpa en bra karta över staden och ta ut färdvägen i förväg. Att hitta en gratis parkeringsplats på gatan är svårt, men det finns flera parkeringshus (skyltade) där man kan parkera sin bil. 

Hotell

Liège har ett bra logiutbud. Det finns enkla pensionat, familjehotell och mellanklassboenden, men också en del fyrstjärniga hotell. I allmänhet är hotellen på Meuse högra (östra) flodstrand billigare än de på den vänstra flodstranden, men då är man utanför centrum. I utkanten av staden ligger det också några budgethotellkedjor (Etap, Formule 1).

Externa källor

För mer information om Liège rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Belgien
 3. Biluthyrning Liège