• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Krabi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Krabi på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Krabi

EasyTerra Biluthyrning Krabi är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Krabi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Krabi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Krabi

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Krabi med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thai Rent A Car

  8.3 (47)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8999)
  Från SEK 429 / dag
 • Europcar

  7.8 (7319)
  Från SEK 272 / dag
 • Drive Hellas

  7.7 (237)
  Från SEK 228 / dag
 • Sixt

  7.5 (2928)
  Från SEK 248 / dag
 • National Car Rental

  7.2 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5348)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.6 (6161)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive On Holidays

  7.5 (1101)
  Från SEK 216 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2991)
  Från SEK 281 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Krabi?

Krabi – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Krabi), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Krabi) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Krabi). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Krabi) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Krabi), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Krabi), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Krabi) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Krabi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Krabi) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Krabi) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Krabi – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Krabi) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Krabi

Om du letar efter en hyrbil i Thailand, men i en annan stad än Krabi, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Thailand-sidan, där du kan välja i vilken stad i Thailand du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Krabi

EasyTerra Biluthyrning Krabi jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Krabi

Inledning

Thailändska Krabi ligger ett par kilometer från stranden och den främsta anledningen för turister att besöka staden är därför att fortsätta sin resa till en av semesterorterna vid stranden: Had Yao, Ao Nang och Rai Leh.

Befolkning

Staden har nästan 20 000 invånare.

Geografiskt läge

Krabi ligger på västkusten i södra Thailand, utmed en flod med samma namn som rinner ut i Phang Nga-bukten. Själva staden ligger nästan 95 mil söder om den thailändska huvudstaden Bangkok. Ko Phi-Phi och Ko Phuket ligger utanför kusten, men att ta sig till den senare semesterön tar ett tag med hyrbil: 18 mil landvägen. 

Ekonomi

Turismen är den främsta inkomstkällan. Det finns flera stränder i närheten, men också underbara naturparker, däribland marinreservat nära Ko Lanta och Ko Phi-Phi samt nationalparkerna inne i landet Khao Phanom Bencha och Than Bokkhorani.

Flygplatser

Stadens flygplats, Krabi internationella flygplats, ligger 1,5 mil öster om centrum. Det är lätt att ta sig dit med hyrbil: från centrum tar man först Thanon Utarakit (väg nummer 411) norrut för att nå flygplatsen via motorväg 4 (Phetkasem Road). Avfarten till Krabi flygplats är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Som i övriga Thailand består den lokala kollektivtrafiken främst av songthaews (täckta pickups med bänkar på båda sidorna). De kör fasta rutter och man kan gå på och av var man vill längs färdrutten. Från den centrala busstationen finns det flera (inter) regionala förbindelser med andra platser i Thailand, däribland Bangkok.

Trafik och parkering

Trots att Krabi kan ha ganska intensiv trafik, särskilt under vintermånaderna, är det inga problem att köra runt i hyrbil. I allmänhet är det inga problem att hitta en gratis parkeringsplats heller. Det finns parkeringshus och/eller parkeringsplatser nära de stora köpcentren. Där finns också tillräckligt med parkeringsmöjligheter nära stränderna. 

Hotell

Själva staden har en del boenden, men de flesta hotellen och semesteranläggningarna ligger alldeles invid stranden nära Had Yao, Ao Nang och Rai Leh. Vi rekommenderar att boka boende i god tid om man vill besöka Krabi eller dess omgivningar under vintermånaderna (november till februari).

Externa källor

För mer information om Krabi rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Thai baht
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Thai
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thai Rent A Car
 • Budget
 • Europcar
 • Drive Hellas
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • Drive On Holidays
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Thailand
 3. Biluthyrning Krabi