• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kiruna

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kiruna på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kiruna

EasyTerra Biluthyrning Kiruna är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Kiruna

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Kiruna

Biluthyrningserbjudanden i Kiruna

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kiruna.

Biltyp
Kompakt
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV

Biluthyrare i Kiruna

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kiruna med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.3 (6094)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (8919)
  Från SEK 910 / dag
 • Avis

  8.2 (5291)
  Från SEK 733 / dag
 • Europcar

  8.1 (7229)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2874)
  Från SEK 1 193 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2948)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Kiruna?

Kiruna – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kiruna), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kiruna) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kiruna). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kiruna) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kiruna), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kiruna), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kiruna) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kiruna) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Kiruna) är Maj den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kiruna) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kiruna) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kiruna – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kiruna) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Kiruna

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Kiruna, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kiruna

EasyTerra Biluthyrning Kiruna jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bergmästaregatan 11
Lars Janssonsgatan 15

Platsinformation för Kiruna

Inledning

Kiruna är den nordligaste staden i Sverige. Staden är en perfekt utgångspunkt för människor som vill upptäcka den vilda naturen i den här delen av Sverige. 

Befolkning

Staden har över 20 000 invånare.

Geografiskt läge

Kiruna är belägen allra längst norrut i Sverige, 14,5 mil ovanför polcirkeln. Staden är byggd på en mer än 500 meter hög kulle, mellan älvarna Tome (norr om staden) och Kalix (söder om Kiruna). I väster ligger berg, som till exempel Sveriges högsta berg Kebnekaise (2111 meter). Öster om staden ligger vidsträckta skogar.

Ekonomi

Nära berget Kiirunavaara ligger en stor underjordisk järnmalmsgruva, vilken är stadens främsta inkomst. Den gamla gruvan nära berget Luossavaara är stängd: den är nu en skidbacke under vintermånaderna. Vintersporterna utgör ekonomins andra största pelare. Det finns även ett rymdcentrum och Virgin Atlantic har planer på att bygga en så kallad rymdflygplats i närheten av Kiruna för kommersiella rymdflygningar.

Flygplatser

Kiruna flygplats är belägen åtta kilometer sydöster om staden. Det går ett flertal flygningar till och från Stockholm, ofta via Luleå eller Umeå. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil. Flygplatsen är belägen precis intill E10: nära industriområdet Östra tar man avfarten till flygplatsen (Flygfältsvägen). Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det går bussar i Kiruna och från staden till olika platser i närheten. Man bör tänka på att servicen är mycket begränsad under natten och helgerna.

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att utforska denna avlägsna del av Sverige. I allmänhet är vägarna i gott skick, men ibland är de mycket smala. Efter vintern är vägskicket ofta sämre på grund av det hårda vädret. Svenskarna reparerar sina vägar ganska snabbt. Man bör också vara uppmärksam på korsande villebråd (rådjur och älgar). Den närmaste största staden är Gällivare (11,5 kilometer söderut).

Hotell

Det finns ett rimligt utbud av logi i Kiruna och under vintern är Ishotellet en oundviklig turistattraktion. Förutom pensionat och hotell kan man övernatta i lägenheter i Kiruna. Under sommarmånaderna finns det en campingplats utanför staden.  

Externa källor

För mer information om Kiruna rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Kiruna