• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Zaragoza Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zaragoza Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zaragoza Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Zaragoza Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Zaragoza Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Zaragoza Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Zaragoza Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.5 (7906)
  Från SEK 284 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Från SEK 289 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4885)
  Från SEK 275 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3851)
  Från SEK 263 / dag
 • Avis

  7.8 (5348)
  Från SEK 293 / dag
 • Budget

  7.7 (8999)
  Från SEK 281 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Från SEK 274 / dag
 • Europcar

  7.5 (7319)
  Från SEK 311 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.6 (2928)
  Från SEK 296 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 459 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 287 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Zaragoza Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Zaragoza Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Zaragoza Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Zaragoza Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Zaragoza Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Zaragoza Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zaragoza Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Zaragoza Järnvägsstation) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Zaragoza Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Zaragoza

Utöver Zaragoza Järnvägsstation i Zaragoza jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Zaragoza:

Platsinformation för Zaragoza Järnvägsstation

Allmän information

Zaragoza är den femte största staden i Spanien. Denna nordliga stad ligger i provinsen Aragón vid floden Ebro. Den ultramoderna Zaragoza Delicias järnvägsstation byggdes 2003. Denna extraordinära byggnad har under åren vunnit pris för sin arkitektur. Många höghastighetståg går från Zaragoza Delicias. Det tar bara 1,5 timme till Madrid och ännu mindre tid att åka till Barcelona. Varje år använder tre miljoner passagerare denna station. 

Transportmedel

Vill du besöka Zaragozas historiska centrum eller den mångfaldiga regionen? Det finns två taxistånd på stationen: en utanför ankomsthallen och den andra vid den upphöjda busstationen. Stadsbussarna (linjerna 34, 51, C1 och C2) och intercitybussar avgår också härifrån. En flygbuss avgår till flygplatsen från ankomsthallen. I ankomsthallen kan du också hyra en bil: ett perfekt transportmedel för att utforska regionen Zaragoza. Du hittar biluthyrningsföretagen Avis, National Altesa och Europcar på stationen.

Service

Stationen har en informationsdisk för turister. Du kan köpa biljetter på biljettkontor, men det finns även biljettmaskiner och incheckningsmaskiner (här kan du också hämta biljetter som har bokats via telefon eller internet). Dessutom finns det toaletter, bagagevagnar, en bank, telefoner, bagageskåp och bankomater. Alla faciliteter för handikappade finns tillgängliga. 

Restauranger och affärer

Det finns caféer på båda sidor av stationen. Stationen har även några butiker, inklusive en leksaksaffär, en affär med barnkläder och en bokhandel. Har du mer tid tillgänglig? Det finns en biograf bredvid järnvägsstationen. 

Öppettider

Stationen är öppen 24 timmar om dygnet, men mellan midnatt och klockan 05.30 måste du ha en giltig biljett för att komma in. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Goldcar
 • Sixt
 • Rhodium Car Rental
 • Flizzr
 • OK Mobility