Biluthyrning Zaragoza

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zaragoza på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zaragoza

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Zaragoza
EasyTerra Biluthyrning Zaragoza är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Zaragoza

Inledning

Zaragoza är huvudstad i den spanska provinsen med samma namn och en av landets äldsta städer. Turister glömmer ofta bort den här staden, men detta är helt oförtjänt. Zaragoza har en imponerande historisk stadskärna och man organiserar många kulturella evenemang varje år. 

Befolkning

Staden har över 700 000 invånare.

Geografiskt läge

Zaragoza är inte bara provinsens huvudstad utan också huvudstad i den autonoma regionen Aragonien, ett av Spaniens forna kungadömen. Denna region ligger i den nordöstra delen av landet, väster om Katalonien. Zaragoza är uppbyggd vid floden Ebro. Omgivningarna är varierade, från ökenliknande områden (Los Monegros) till berg med täta skogar. 

Ekonomi

Universitetet i Zaragoza är ett av de äldsta och mest framstående universiteten i Spanien. Teknologi spelar en viktig roll i den lokala ekonomin (söder om Zaragoza ligger Parque Technológico), liksom logistik. Logistiken på grund av stadens centrala läge mellan MadridBarcelona, Bilbao och Valencia. Stadens flygplats är den fjärde största på den Iberiska halvön när det gäller fraktflyg. Det finns också en stor Opelfabrik, en fabrik för hushållsapparater och en fabrik för tågtillverkning. Det spanska luftvapnet har en bas i närheten och staden hyser Academia General Militar. 

Flygplatser

Zaragoza flygplats ligger 1,6 mil väster om stadens centrum. Utöver det spanska flygbolaget Iberia, har budgetbolaget Ryanair många flygningar till Zaragoza. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil från stadens ringled. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad redan från centrum.

Kollektivtrafik

Staden har ett omfattande stadsbussnät som drivs av Transportes Urbanos de Zaragoza (TUZSA). Under helgen (fredagar, lördagar och söndagar) finns det också nattbussar. Zaragoza håller på att utveckla ett spårvagnsnät. För närvarande finns det en linje: den nord-sydliga linjen mellan Valdespartera och Parque Goya. Man räknar med att öppna två linjer till 2015 eller 2016: mellan Las Fuentes och Delicias samt mellan La Jota och Torrero. Zaragoza ligger utmed höghastighetståget AVE:s linje. Den spanska huvudstaden Madrid kan man nå på 1,5 timme med tåg; till Barcelona tar det ytterligare 15 minuter. 

Trafik och parkering

Zaragoza är en livligt trafikerad stad och i centrum är det svårt att hitta gratis parkeringsplatser på gatan. Det är dock inget problem eftersom det finns många parkeringshus (de flesta underjordiska) i och runt om centrum, där man tryggt (och kallt) kan parkera sin hyrbil. Det finns också utmärkta vägförbindelser med övriga Spanien: från ringleden går det motorvägar norrut, österut, söderut och västerut. 

Hotell

Det är bäst att besöka Zaragoza under våren eller hösten, i alla fall om man vill undvika den varmaste tiden på året. I juni och juli blir det verkligen varmt i staden. Å andra sidan är det då det blir riktigt underhållande i centrum under kvällen och långt in på natten. Augusti är inte heller en bra månad eftersom de flesta i lokalbefolkningen åker på semester och mer än hälften av barerna, restaurangerna och många mindre hotell är stängda. Zaragoza har ett enormt logiutbud som passar alla plånböcker och är utspridda över hela staden. På grund av det stora utbudet behöver man inte boka rum i förväg, om man inte vill bo på ett specifikt hotell eller om man vill besöka Zaragoza under El Pilar Festival (oktober).

Externa källor

För mer information om Zaragoza rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Zaragoza

EasyTerra Biluthyrning Zaragoza jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Zaragoza, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.