• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Vigo Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Vigo Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Vigo Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Vigo Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Vigo Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  9 (1962)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.5 (8779)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3445)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsplats Vigo Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Vigo

Utöver Vigo Järnvägsstation i Vigo jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Vigo:

Platsinformation för Vigo Järnvägsstation

Allmän information

Vigo är den största hamnen i den autonoma regionen Galicia i nordvästra Spanien. Förr i tiden stannade endast frakttåg på väg till hamnen vid Vigo-Guixar järnvägsstation. Under tiden man håller på att bygga Vialia Vigo TGV järnvägsstation så fungerar den som centralstation. Ett flertal tåg går till och från denna station. 

Transportmedel

Vill du besöka kusten eller den gamla staden? Taxibilar och bussar är tillgängliga på stationen. Busslinjerna C2, C3, C5B, L10 och L17 avgår härifrån. Om du föredrar att köra själv så är det enkelt att hyra bil på Vigo järnvägsstation, till exempel hos biluthyrningsföretaget Europcar.

Service

Du kan köpa biljetter på biljettkontor. Vigo-Guizar järnvägsstation har toaletter, ett rum där man kan förvara sitt bagage och det finns faciliteter för handikappade. Nästan hela stationen är tillgänglig för rullstolar: du kan även hyra rullstol och det finns assistans tillgänglig. 

Restauranger och affärer

I lobbyn till Vigo järnvägsstation hittar du ett café och en bokhandel. Det finns fler butiker, samt ställen där man kan ta något att äta och dricka i stadens centrum. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Europcar
 • Keddy By Europcar