• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Puerto Rico

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Puerto Rico på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Puerto Rico

EasyTerra Biluthyrning Puerto Rico är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Puerto Rico

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Puerto Rico med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Orlando Rent a Car

  7.9 (121)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (5879)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9503)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Puerto Rico

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Puerto Rico, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Puerto Rico

EasyTerra Biluthyrning Puerto Rico jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av. Tomás Roca Bosch, 15
Avenida La Cornisa
Calle El Hierro

Platsinformation för Puerto Rico

Inledning

Puerto Rico (som man inte bör blanda ihop med landet Puerto Rico) är en badort som byggdes för turister på Gran Canaria. Boulevarden går direkt längsmed stranden. Puerto Rico är främst en badort för barnfamiljer.

Befolkning

Eftersom Puerto Rico byggdes för turister så finns det bara ett fåtal permanenta invånare: endast omkring 3000 människor bor här.

Geografiskt läge

Puerto Rico Gran Canaria ligger på den sydvästra kusten av Gran Canaria, i slutet av motorväg GC-1 (Autovía Las Palmas-Puerto Rico). I närheten kan man besöka charmiga platser, som till exempel fiskebyn Arguineguin och pittoreska Puerto de Mogan.

Ekonomi

Badorten är byggd för turister så det finns bara en inkomstkälla: turism.

Flygplatser

Gran Canaria flygplats är belägen fem mil (via väg) nordöster om Playa del Inglés. Den är enkel att nå med hyrbil, eftersom flygplatsen ligger precis bredvid huvudväg GC-1 som går från Puerto Rico, via andra populära badorter på sydkusten till huvudstaden Las Palmas. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken är bra, både i Puerto Rico och till andra platser på Gran Canaria. Det finns bra förbindelser till, bland annat, Playa del Inglés och Las Palmas, Gran Canarias huvudstad.

Trafik och parkering

Under sommarmånaderna är trafiken i Puerto Rico livlig, men det är en modern stad inriktad på turister. Det är inget problem att ta sig runt eller hitta en ledig parkeringsplats. En hyrbil är det idealiska transportmedlet om man vill se mer av Gran Canaria förutom sol, hav och stränder. Ett tips är att utforska små inlandsbyar som till exempel Cruz de Tejeda. Man bör dock tänka på att bergsvägarna belägna inne i landet är smala och slingrande.

Hotell

Förutom nöjesställen och butiker består Puerto Rico enbart av hotell, semesteranläggningar och lägenhetsbyggnader. Det finns därför ett enormt utbud av logi, men vi rekommenderar fortfarande att man bokar sitt hotellrum i god tid före resan, särskilt under sommarmånaderna, eftersom det är en av de mest populära badorterna på Gran Canaria.

Externa källor

För mer information om Puerto Rico, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Orlando Rent a Car
 • Avis
 • Budget