• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Playa del Inglés

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Playa del Inglés på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Playa del Inglés

EasyTerra Biluthyrning Playa del Inglés är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Playa del Inglés

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Playa del Inglés med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • TopCar

  8.4 (221)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8 (3163)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Orlando Rent a Car

  7.8 (118)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (5737)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (7708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.7 (1823)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Playa del Inglés

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Playa del Inglés, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Playa del Inglés

EasyTerra Biluthyrning Playa del Inglés jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av. Alféreces Provisionales, 31
Av. Alféreces Provisionales, 6
Av. de Italia, 13
Av. de la Unión Europea, 40
Av. de Tirajana, 23

Platsinformation för Playa del Inglés

Inledning

Playa del Inglés är en badort på Gran Canaria, huvudön i ögruppen Kanarieöarna. Den är belägen vid kusten i kommunen San Bartolomé de Tirajana. Kusten består av sandstränder och höga sanddynor. Varje år tillbringar miljontals turister semestern på denna kust.

Befolkning

Hela kommunen San Bartolomé de Tirajana har ungefär 55 000 permanenta invånare, men på grund av det stora antalet turister så är antalet människor som bor här mycket högre vilken tid som helst på året.

Geografiskt läge

Playa del Inglés är belägen på Gran Canarias sydkust. Den ligger i mitten av en rad av badorter, med San Augustín i öster, Maspalomas i väster och Costa Melonerasi sydväster. Gran Canaria är den största av Kanarieöarna. Huvudstaden Las Palmas ligger allra längst nordvästerut på Gran Canaria.

Ekonomi

Även om jordbruket fortfarande har betydelse på landsbygden i San Bartolomé de Tirajana så är turismen den främsta inkomstkällan. Stränderna i Playa del Inglés och omgivningarna är bland de mest populära i Gran Canaria.

Flygplatser

Gran Canaria flygplats ligger tre mil (med bil) nordöster om Playa del Inglés. Den är enkel att nå med hyrbil eftersom flygplatsen ligger precis vid huvudvägen GC-1 (eller: Autovía Las Palmas-Puerto Rico) som går från de populära badorterna på sydkusten till huvudstaden. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Playa del Inglés har ett bra offentligt bussystem, även till badorter i närheten och till andra platser på Gran Canaria. De flesta bussar går via huvudvägen Avenida de Tirajana och ansluter stadens centrum till shoppingcentret Atlántico i norr och till badorter längs sydkusten. Det finns även direkta bussförbindelser till Las Palmas och till flygplatsen.

Trafik och parkering

Under sommarmånaderna kan trafiken i Playa del Inglés vara extremt livlig. Att hitta en parkeringsplats är ofta svårt, även om spanjorerna enkelt löser detta genom att dubbelparkera sina bilar. Om detta en hindrar en från att lämna platsen så är det bara att tuta så dyker den andra föraren upp för att flytta bilen. Det finns stora parkeringsplatser nära shoppingcentrerna. Playa del Inglés har bra förbindelser till resten av Gran Canaria via motorväg GC-1.

Hotell

Playa del Inglés och dess omgivningar utgör det främsta turistcentret på Gran Canaria. Det finns ett enormt utbud av hotell, semesteranläggningar och lägenheter. Vi rekommenderar att man bokar i god tid, särskilt om man har något speciellt hotell eller plats i åtanke.

Externa källor

För mer information om Playa del Inglés rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • TopCar
 • Keddy By Europcar
 • Orlando Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Playa del Inglés