• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning La Savina

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i La Savina på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning La Savina

EasyTerra Biluthyrning La Savina är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i La Savina

Nedan visas biluthyrningsföretagen i La Savina med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.4 (6018)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9698)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Mobility

  7.1 (235)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  6.9 (8198)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring La Savina

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än La Savina, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i La Savina

EasyTerra Biluthyrning La Savina jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Carrer de s'Almadrava, 6
Carrer del Vapor Manolito, 5

Platsinformation för La Savina

Inledning

La Savina är en stad dit alla resenärer till Formentera anländer, eftersom det är den här spanska öns hamn. Själva byn har egentligen inte några sevärdheter, men ön har vackra vita sandstränder och på de flesta stränderna är det tillåtet med nudism. Formentera är också populärt bland dykare och snorklare, såväl som bland vindsurfare och seglare. 

Befolkning

La Savina har bara 300 invånare.

Geografiskt läge

Byn ligger på Formenteras norra sida. Både öster och väster om La Savina finns det laguner, och längre västerut ligger Ses Salines, där man utvinner havssalt. 

Ekonomi

Turismen utgör den främsta inkomstkällan. Vissa invånare lever på fisket; grapefrukt och citrusfrukter odlas också på Formentera.

Flygplatser

Formentera har ingen flygplats och kan endast nås med färja. 

Kollektivtrafik

Under sommarmånaderna finns det en bussförbindelse (vanligtvis en gång i halvtimmen, men en del bussar ställs in) från färjehamnen till flera olika resmål på ön. Obs: man bör kolla upp om ens buss går till ens resmål, eftersom alla bussarna inte stannar på samma hållplatser. Färjan till och från Ibiza tar över en halvtimme (expressbåt) till en timme (bilfärja). Under sommarmånaderna finns det också en direktförbindelse med färja till Denia på det spanska fastlandet. 

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att utforska Formentera och upptäcka lugna stränder. Utanför huvudvägarna finns det många pittoreska landsvägar och längs vägen ser man gamla väderkvarnar och vakttorn. 

Hotell

Det finns inte många boenden i själva La Savina, men det finns ett stort logiutbud på hela ön Formentera. Det finns lyxhotell, men också lägenheter, villor och stugor. I de mindre städerna har man heller aldrig problem att hitta ett rum, även om det oftast är ett enkelt pensionat. 

Externa källor

För mer information om La Savina rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • OK Mobility
 • Europcar