Biluthyrning La Savina

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i La Savina på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i La Savina.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning La Savina

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Spanien
  3. Biluthyrning Formentera
  4. Biluthyrning La Savina
EasyTerra Biluthyrning La Savina är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för La Savina

Inledning

La Savina är en stad dit alla resenärer till Formentera anländer, eftersom det är den här spanska öns hamn. Själva byn har egentligen inte några sevärdheter, men ön har vackra vita sandstränder och på de flesta stränderna är det tillåtet med nudism. Formentera är också populärt bland dykare och snorklare, såväl som bland vindsurfare och seglare. 

Befolkning

La Savina har bara 300 invånare.

Geografiskt läge

Byn ligger på Formenteras norra sida. Både öster och väster om La Savina finns det laguner, och längre västerut ligger Ses Salines, där man utvinner havssalt. 

Ekonomi

Turismen utgör den främsta inkomstkällan. Vissa invånare lever på fisket; grapefrukt och citrusfrukter odlas också på Formentera.

Flygplatser

Formentera har ingen flygplats och kan endast nås med färja. 

Kollektivtrafik

Under sommarmånaderna finns det en bussförbindelse (vanligtvis en gång i halvtimmen, men en del bussar ställs in) från färjehamnen till flera olika resmål på ön. Obs: man bör kolla upp om ens buss går till ens resmål, eftersom alla bussarna inte stannar på samma hållplatser. Färjan till och från Ibiza tar över en halvtimme (expressbåt) till en timme (bilfärja). Under sommarmånaderna finns det också en direktförbindelse med färja till Denia på det spanska fastlandet. 

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att utforska Formentera och upptäcka lugna stränder. Utanför huvudvägarna finns det många pittoreska landsvägar och längs vägen ser man gamla väderkvarnar och vakttorn. 

Hotell

Det finns inte många boenden i själva La Savina, men det finns ett stort logiutbud på hela ön Formentera. Det finns lyxhotell, men också lägenheter, villor och stugor. I de mindre städerna har man heller aldrig problem att hitta ett rum, även om det oftast är ett enkelt pensionat. 

Externa källor

För mer information om La Savina rekommenderar vi Google och följande källor:

Biluthyrningsplatser i La Savina

EasyTerra Biluthyrning La Savina jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än La Savina, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.