• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Formentera

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Formentera på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Formentera

EasyTerra Biluthyrning Formentera är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Platsinformation för Formentera

Inledning

Formentera är den minsta ön i Balearerna. Fram till nyligen kunde den bara nås med båt från Ibiza, men nuförtiden finns det färjeförbindelser till det spanska fastlandet. Formentera har vackra sandstränder och på de flesta stränder är nakenbad tillåtet.

Dykare och snorklare kan upptäcka Formenteras undervattenvärld. Ön är också en populär destination bland vindsurfare och seglare.

Befolkning

Ön har endast 9000 invånare. Under sommarmånaderna juli och augusti är invånarantalet betydligt högre på grund av semesterfirarna. Särskilt italienare gillar att komma till Formentera.

Läge

Formentera ligger 7 kilometer söder om Ibiza. Ön är endast 1,9 mil lång. Öns högsta punkt är ostkusten nära La Mola, där de branta klipporna reser sig ur havet till en höjd av 192 meter.

Ekonomi

Turismen är den lokala ekonomins pelare. Dessutom försörjer sig en del invånare på fiskeindustrin och det odlas druvor och citrusfrukter.

Flygplatser

Formentera har ingen flygplats och kan endast nås med båt.

Kollektivtrafik

Under sommarmånaderna finns det en reguljär busservice (varje halvtimme) från färjehamnen till flera destinationer på ön. Man måste vara uppmärksam på om bussen går till ens destination eftersom alla bussar inte stannar vid samma hållplatser.

Att åka båt från eller till Ibiza tar drygt en halvtimme (höghastighetsfärja) eller upp till en timme (bilfärja).

Trafik och parkering

Att köra runt i en hyrbil på Formentera är inte alls något problem. Förutom huvudvägarna finns det många natursköna landsvägar och längs vägen ser man vindmöllor och vakttorn. Det är aldrig långt till havet på den här ön och med en hyrbil kan man hitta en liten strand som man är alldeles ensam på.

Hotell

Formentera har ett stort utbud av logi. Det finns lyxhotell, men också lägenheter, villor och lanthus. Inte heller på mindre orter är det svårt att hitta rum, även om det antagligen är i ett enkelt pensionat.

Externa källor

För mer information om Formentera rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • OK Mobility
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Formentera