• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning La Gomera

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i La Gomera på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning La Gomera

EasyTerra Biluthyrning La Gomera är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i La Gomera

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i La Gomera.

Biltyp
Mini
Ekonomi

När ska man boka en hyrbil i La Gomera

Hyrbilsföretag i La Gomera

EasyTerra Biluthyrning jämför hyrbilspriser på följande platser

Platsinformation för La Gomera

Inledning

La Gomera är en av Kanarieöarna och precis som de andra öarna är den av vulkaniskt ursprung. Den högsta bergstoppen Garajonay är 1487 meter hög. Området runtomkring är en nationalpark som utmärker sig för sina djupa raviner. Vackra vandringsstigar har märkts ut, både för mindre tränade vandrare och för mer avancerade.

Befolkning

La Gomera har omkring 20 000 invånare. Öns befolkning kommunicerar på ett särskilt sätt: genom at vissla. Detta "visselspråk" (Silbo Gomero) utvecklades för att man skulle kunna tala över långa avstånd. Tack vare öns djupa raviner transporteras ljud långt. När detta "visselspråk" var på väg att försvinna i början av århundradet gjorde regeringen det till ett obligatoriskt ämne i skolan.

Läge

La Gomera ligger i Atlanten, väster om Marocko. Det är den andra största av de sju Kanarieöarna och den ligger väster om Teneriffa och sydost om Las Palmas.

Ekonomi

Nuförtiden är turism den viktigaste inkomstkällan på La Gomera. Förutom detta finns det en del jordbruk (korn, ärtor, bönor, linser och potatis). Dessutom finns det vingårdar där det tillverkas välsmakande lokala viner. Bananplantage finns också på ön.

Flygplatser

La Gomera har en flygplats (nära Playa Santiago), men det finns endast lokala flygningar till Teneriffa och Gran Canaria. De flesta besökare flyger först till Teneriffa och fortsätter sedan sin resa med färja till La Gomera.

Kollektivtrafik

Det finns en buss mellan flygplatsen San Sebastian och orterna Valle Gran Rey, Valle Hermoso och Santiago fyra till fem gånger om dagen (men mindre ofta på söndagar). Dessa bussar är mycket populära, särskilt på morgnarna då många reser till bergen och sent på eftermiddagarna då folk beger sig till turistcentren.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet om man vill besöka de vackraste platserna på La Gomera. Man bör tänka på att La Gomera är en bergig ö och att vägarna är kurviga. Om man räknar avståndet mellan huvudstaden San Sebastian och Valle Gran Rey i en rak linje är det endast 2,2 mil, men vägen mellan de båda är städerna är 4,5 mil. Dessutom är man tvungen att köra långsamt på de mycket kurviga och ibland smala vägarna.

Hotell

De flesta hotell och pensionat hittar man i Valle Gran Rey. Det finns även ett bra utbud av barer och restauranger i detta område. Vidare finns det ett bra utbud av logi i San Sebastian och nära Playa Santiago. För de som söker efter riktigt lugn och ro finns logi i de högre belägna byarna. Där är temperaturen emellertid lägre än vid kusten.

Externa källor

För mer information om La Gomera rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Rent a star
 • Orlando Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning La Gomera