• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Algeciras

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Algeciras på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Algeciras

EasyTerra Biluthyrning Algeciras är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Algeciras

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Algeciras med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5258)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Algeciras

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Algeciras, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Algeciras

EasyTerra Biluthyrning Algeciras jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av Villanueva, 3

Platsinformation för Algeciras

Inledning

De flesta människor kör genom Algeciras för att ta färjan till Marocko och ser knappt själva staden. Det är synd, eftersom Algeciras har en gammal stadskärna (där det finns få andra turister) och det finns vackra landskap i närheten, inklusive de två naturparkerna: Parque Natural del Estrecho och Parque Natural Los Alcornocales.

Befolkning

Algeciras has 120 000 invånare. Om man räknar med förorterna så bor det dubbelt så många människor inuti och utanför staden.

Geografiskt läge

Algeciras är belägen längst ner i södra Spanien vid Gibraltar sund, sundet som skiljer Europa från Afrika. Staden är belägen på den västra sidan av Algecirasbukten; på den andra sidan ligger det brittiska Gibraltar.

Ekonomi

Algeciras ekonomi baserar sig huvudsakligen på aktiviteter med anknytning till hamnen: det är en viktig passagerarhamn för förbindelser till Tanger i Marocko och de spanska enklaverna i Nordafrika: Ceuta och Melilla. Många varor skeppas också via hamnen, främst jordbruksprodukter från inlandet. Det finns även en ganska stor fiskeflotta och Algeciras har fiskeindustri.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Gibraltar flygplats omkring två mil (via väg) öster om Algeciras. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil: från Algeciras tar man först Autovía del Mediteráneo (E-15) och sedan CA-34 till Gibraltar. Man kan inte köra med hyrbil från Spanien till Gibraltar men man kan göra det på andra hållet.

Kollektivtrafik

Algeciras har bra kollektivtrafik: man kan nå praktiskt taget alla destinationer i staden med bussar som drivs av Cooperativa de transporte de Marruecos. Och så finns det så klart färjeförbindelser till andra sidan av Gibraltarsundet.

Trafik och parkering

Under sommarmånaderna kan trafiken i stadens centrum vara väldigt livlig när många människor reser till och från Marocko. Särskilt kring hamnen brukar det då vara stor trängsel. Vid andra tider på året har man inga problem med att ta sig runt i Algeciras. Det finns en stor, övervakad parkeringsplats nära hamnen, men under sommarmånaderna kan det vara svårt att hitta en ledig plats.

Hotell

Algeciras har ett rimligt utbud av logi, särskilt i budget- och medelklasskategorierna. De billigaste pensionaten hittar man nära hamnen, längs Avenida de la Marina. Algeciras har emellertid även två fyrstjärniga hotell: det eleganta Hotel Reina Cristina och det nyare AC Algeciras, öster om stadens centrum.

Externa källor

För mer information om Algeciras rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Algeciras