• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Tangier

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tangier på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tangier

EasyTerra Biluthyrning Tangier är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Tangier

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Tangier.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Tangier

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tangier med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 156 / dag
 • Avis

  8.1 (5232)
  Från SEK 278 / dag
 • Sixt

  7.9 (2823)
  Från SEK 302 / dag
 • Budget

  7.9 (8819)
  Från SEK 188 / dag
 • Flizzr

  7.8 (265)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2914)
  Från SEK 182 / dag
 • AIR CAR

  7.5 (26)
  Från SEK 167 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3748)
  Från SEK 160 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (431)
  Från SEK 277 / dag
 • Thrifty

  7.3 (4740)
  Från SEK 210 / dag
 • Europcar

  7.3 (7123)
  Från SEK 164 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3410)
  Från SEK 173 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Från SEK 136 / dag
 • Hertz

  7.2 (6033)
  Från SEK 222 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.9 (5929)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Location Auto

  6.4 (60)
  Från SEK 151 / dag
 • United rent a car

  6.1 (9)
  Från SEK 113 / dag
 • addCarRental

  5.8 (92)
  Från SEK 135 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Tangier?

Tangier – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Tangier), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Tangier) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Tangier). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Tangier) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Tangier), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Tangier), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Tangier) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Tangier) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Tangier) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Tangier) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Tangier) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Tangier) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tangier - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Tangier) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Tangier

Om du letar efter en hyrbil i Marocko, men i en annan stad än Tangier, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Marocko-sidan, där du kan välja i vilken stad i Marocko du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tangier

EasyTerra Biluthyrning Tangier jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

36 Boulevard Mohammed V
87 Boulevard Mohammed V

Platsinformation för Tangier

Inledning

Även om Tangers 'vilda dagar' är förbi för länge sedan är det fortfarande en fascinerande marockansk stad. Det är en intressant mix av Marocko, Frankrike och Spanien, med ett trevligt litet torg i den gamla medinan och vackra stränder nära staden. Mellan 1923 och 1956 låg staden i en 'internationell zon' som styrdes av Frankrike, Spanien och Storbritannien. Denna internationella 'fria' status lockade äventyrare, konstnärer, excentriker, spioner och tvetydiga affärsmän. 

Befolkning

Officiellt har staden 700 000 invånare, men många människor som kommer från landsbygden och bor i slumområdena runt om staden är inte inräknade i de officiella siffrorna. 

Geografiskt läge

Tanger ligger högst upp i norr i Marocko, vid Gibraltar sund, det smala sundet mellan Atlanten och Medelhavet. 

Ekonomi

Tanger är Marockos andra viktigaste industricentrum, efter Casablanca. Bland annat produceras textilier, maskiner och kemiska produkter. Företagen är delvis belägna i frihandelszoner. 2007 öppnades den nya hamnen Tanger-Med, fyra mil öster om Tanger. Det är den största hamnen i Medelhavet. Själva hamnen spelar en viktig roll för transporten av passagerare: mer än en miljon passagerare tar en av färjorna till och från Spanien årligen. Turismen har stor betydelse för staden. De senaste åren har man byggt många semesteranläggningar vid stränderna i närheten av Tanger.  

Flygplatser

Tangers flygplats ligger 1,2 mil sydväst om staden, precis vid Atlantkusten. Tangier-Boukhalef flygplats är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum följer man Avenue Moulay Ismail (N1) som går direkt till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Det finns bussar i Tanger men som i andra marockanska städer föredrar många invånare de så kallade petit taxis. De flesta av de här taxibilarna har taxameter, men man bör se till att föraren verkligen sätter på den. I taxibilar utan taxameter måste man förhandla om priset och komma överens om ett pris innan man stiger in i taxin! 

Trafik och parkering

Det är lätt att utforska Tanger i hyrbil. Skyltningen är ganska tydlig och utanför rusningstid är det inte alltför mycket trafik i staden. Från centrum är där två huvudvägar: Boulevard Mohamed V går från medinan till Ville Nouvelle, och Boulevard Mohamed VI går från hamnen till Malabata. I stadens centrum och på vissa gator i Ville Nouvelle måste man betala för att parkera på gatan. Det finns några parkeringshus där man tryggt kan parkera sin hyrbil. 

Hotell

Tanger har ett stort logiutbud. I och runt om medinan är det fullt av billiga vandrarhem och pensionat; i Ville Nouvelle hittar man mellanklasshotell och lyxigare hotell. De senaste åren har många turistanläggningar byggts längs stadens stränder. Om man vill besöka Tanger under sommarmånaderna rekommenderar vi att boka hotellrum i god tid. 

Externa källor

För mer information om Tanger rekommenderar vi Google eller någon av följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Moroccan dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 • Sixt
 • Budget
 • Flizzr
 • Keddy By Europcar
 • AIR CAR
 • Dollar Rent a Car
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Hertz
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 • Location Auto
 • United rent a car
 • addCarRental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Marocko
 3. Biluthyrning Tangier