• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Casablanca

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Casablanca på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Casablanca

EasyTerra Biluthyrning Casablanca är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Casablanca

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Casablanca

Biluthyrningserbjudanden i Casablanca

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Casablanca.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Casablanca

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Casablanca med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 164 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 284 / dag
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 259 / dag
 • AIR CAR

  7.7 (26)
  Från SEK 178 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Från SEK 191 / dag
 • Budget

  7.6 (8849)
  Från SEK 191 / dag
 • Europcar

  7.4 (7171)
  Från SEK 210 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3760)
  Från SEK 162 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3411)
  Från SEK 184 / dag
 • Payless Car Rental

  7.3 (447)
  Från SEK 281 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.3 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 137 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Från SEK 185 / dag
 • InterRent

  6.9 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Location Auto

  6.8 (60)
  Från SEK 144 / dag
 • Hertz

  6.7 (6042)
  Från SEK 214 / dag
 • Global Rent a Car

  6.7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.4 (4742)
  Från SEK 192 / dag
 • United rent a car

  6 (9)
  Från SEK 111 / dag
 • addCarRental

  5.9 (92)
  Från SEK 95 / dag
 • Goldcar

  5.6 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  4.9 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Casablanca?

Casablanca – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Casablanca), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Casablanca) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Casablanca). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Casablanca) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Casablanca), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Casablanca), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Casablanca) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Casablanca) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Casablanca) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Casablanca) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Casablanca) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Casablanca) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Casablanca) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Casablanca

Om du letar efter en hyrbil i Marocko, men i en annan stad än Casablanca, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Marocko-sidan, där du kan välja i vilken stad i Marocko du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Casablanca

EasyTerra Biluthyrning Casablanca jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

25 Rue Al Oraibi Jilali
Complexe Des Habous

Platsinformation för Casablanca

Inledning

Casablanca är den största staden i Marocko. Medan Rabat är landets politiska centrum, så är Casablanca det ekonomiska. Det är en relativt modern stad, som inte liknar andra typiska marockanska städer.

Befolkning

Staden hyser över fyra miljoner människor.

Geografiskt läge

Casablanca är belägen i den västra delen av Marocko, vid Atlanten. Den marockanska huvudstaden Rabat är belägen omkring 9 mil nordvästerut; den gamla kejserliga staden Marrakech ligger 24 mil söder om Casablanca.

Ekonomi

Casablancas hamn är den största i Nordafrika och spelar därför en viktig roll i den lokala ekonomin. Genom hamnen exporteras varor som till exempel fosfor, fisk- och köttprodukter, textilier, läder och möbler. Byggsektorn är också viktig: kustremsan nära Casablanca håller snabbt på att förvandlas till en sträcka full av semesteranläggningar och nöjesparker.

Flygplatser

Casablancas internationella flygplats kallas för Mohammed V flygplats, efter Marockos före detta kung. Flygplatsen är belägen tre mil söder om Casablanca och är enkel att nå med hyrbil. Från stadens centrum tar man motorvägen till Settat; från Casablancas nordöstra distrikt tar man motorvägen till Marrakech. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven. Den mindre Casablanca-Anfa flygplats används främst till lokala flygningar.

Kollektivtrafik

Casablancas offentliga busstransport fungerar väl. Emellertid är bussarna ofta överfulla under rusningstiden och man måste se upp för ficktjuvar. Precis som överallt i Marocko spelar petit taxi en viktig roll i kollektivtrafiken. Samtliga av dem har taxameter men ibland måste man uttryckligen be förarna att sätta på dem.

Trafik och parkering

Trafiken i Casablanca är livlig, men om man är lite flexibel så har man inga problem med att hitta rätt i denna marockanska stad i en hyrbil. Det är inte lämpligt att parkera sin bil på gatan. Det är bättre att lämna hyrbilen på en av de många övervakade parkeringsplatserna eller i ett parkeringsgarage.

Hotell

Casablanca har ett bra utbud av hotell. Man hittar de flesta budgethotell nära Medina, men samma kvarter erbjuder även lyxig logi. Casablanca är inte en av Marockos främsta attraktioner. I allmänhet är det därför inte nödvändigt att boka hotellrum lång tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Casablanca rekommenderar vi Google och foljande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Moroccan dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Flizzr
 • Avis
 • AIR CAR
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Payless Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Location Auto
 • Hertz
 • Global Rent a Car
 • Thrifty
 • United rent a car
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Marocko
 3. Biluthyrning Casablanca