• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Casablanca Mohammed V Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Casablanca Mohammed V Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Casablanca Mohammed V Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Casablanca Mohammed V Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Casablanca Mohammed V Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Casablanca Mohammed V Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Casablanca Mohammed V Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 162 / dag
 • Avis

  8.1 (5258)
  Från SEK 256 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 281 / dag
 • Flizzr

  7.8 (265)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AIR CAR

  7.7 (26)
  Från SEK 172 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Från SEK 189 / dag
 • Europcar

  7.5 (7170)
  Från SEK 210 / dag
 • Budget

  7.5 (8847)
  Från SEK 189 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3760)
  Från SEK 160 / dag
 • Payless Car Rental

  7.3 (447)
  Från SEK 278 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.3 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3411)
  Från SEK 183 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Från SEK 135 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Från SEK 183 / dag
 • InterRent

  6.9 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  6.7 (6042)
  Från SEK 212 / dag
 • Location Auto

  6.4 (60)
  Från SEK 135 / dag
 • Thrifty

  6.3 (4742)
  Från SEK 189 / dag
 • United rent a car

  6.1 (9)
  Från SEK 101 / dag
 • addCarRental

  5.8 (92)
  Från SEK 93 / dag
 • Goldcar

  5.5 (4997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.3 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

Casablanca Mohammed V Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Casablanca Mohammed V Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Casablanca Mohammed V Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Casablanca Mohammed V Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Casablanca Mohammed V Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Casablanca Mohammed V Airport) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Casablanca Mohammed V Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Casablanca Mohammed V Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Casablanca Mohammed V Airport

Andra uthyrningsställen i Casablanca

Utöver Casablanca Mohammed V Airport i Casablanca jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Casablanca:

Platsinformation för Casablanca Mohammed V Airport

Casablanca flygplats i ett nötskal

Casablanca flygplats heter officiellt Mohammed V flygplats efter Marockos förra kung. Terminalen har nyligen byggts ut och renoverats. 

Flygplatsen ligger 3 mil söder om Casablancas centrum. Det finns bra tåg- och bussförbindelser mellan flygplatsen och stadens centrum. Flygplatsen är också lätt att nå med bil: flygplatsen ligger precis intill motorvägen till Marrakech.

Till följd av renoveringen har nu flygplatsen ett skapligt antal matställen, kaféer och butiker. I centralhallen hittar man ett businesscentrum som erbjuder grundläggande businesstjänster. För mer omfattande businesstjänster, däribland mötes- och konferensrum, måste man vända sig till ett av affärshotellen i Casablanca. Flygplatsen har allmänna datorer med internetuppkoppling såväl som trådlöst internet (Wi-Fi). Andra faciliteter på Casablanca flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater och ett apotek. 

Inom flygindustrin anges Casablanca flygplats med förkortningarna CMN (IATA flygplatskod) och LSZH (ICAO flygplatskod).

Länk till Casablanca flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Moroccan dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 • Sixt
 • Flizzr
 • AIR CAR
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Payless Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 • Hertz
 • Location Auto
 • Thrifty
 • United rent a car
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Mex Rent a Car