Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning Casablanca Mohammed V Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Casablanca Mohammed V Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Casablanca Mohammed V Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Marocko
 3. Biluthyrning Casablanca
 4. Casablanca Mohammed V Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Casablanca Mohammed V Airport

Casablanca flygplats i ett nötskal

Casablanca flygplats heter officiellt Mohammed V flygplats efter Marockos förra kung. Terminalen har nyligen byggts ut och renoverats. 

Flygplatsen ligger 3 mil söder om Casablancas centrum. Det finns bra tåg- och bussförbindelser mellan flygplatsen och stadens centrum. Flygplatsen är också lätt att nå med bil: flygplatsen ligger precis intill motorvägen till Marrakech.

Till följd av renoveringen har nu flygplatsen ett skapligt antal matställen, kaféer och butiker. I centralhallen hittar man ett businesscentrum som erbjuder grundläggande businesstjänster. För mer omfattande businesstjänster, däribland mötes- och konferensrum, måste man vända sig till ett av affärshotellen i Casablanca. Flygplatsen har allmänna datorer med internetuppkoppling såväl som trådlöst internet (Wi-Fi). Andra faciliteter på Casablanca flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater och ett apotek. 

Inom flygindustrin anges Casablanca flygplats med förkortningarna CMN (IATA flygplatskod) och LSZH (ICAO flygplatskod).

Länk till Casablanca flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • AIR CAR
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Location Auto
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Casablanca

Utöver Casablanca Mohammed V Airport i Casablanca jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Casablanca: