• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Lugano

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lugano på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lugano

EasyTerra Biluthyrning Lugano är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Lugano

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Lugano med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Unirent Car Rental

  8.5 (279)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.4 (7227)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (5291)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (3785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (8915)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2872)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4780)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.4 (6092)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Lugano

Om du letar efter en hyrbil i Schweiz, men i en annan stad än Lugano, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Schweiz-sidan, där du kan välja i vilken stad i Schweiz du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Lugano

EasyTerra Biluthyrning Lugano jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

14 Via Clemente Maraini
24 Via Monte Boglia

Platsinformation för Lugano

Inledning

Den schweiziska staden Lugano har ett magnifikt läge vid sjön med samma namn, som är omgiven av Alperna. Tack vare det underbara mikroklimatet så växer det även palmträd vid sjön. Staden är en stor operativ bas för vandringar i bergen eller båtturer på sjön. (Den större) Comosjön, i Italien, ligger endast 30 minuter därifrån. 

Befolkning

2004 förenades staden med ett flertal kommuner i omgivningen, vilket gjorde att antalet invandrare växte till nästan 60 000. Invånarna i Lugano talar italienska.

Geografiskt läge

Lugano är belägen i södra Schweiz, på den plats där floden Cassarate mynnar ut i Luganosjön. Floden rinner mellan två berg: Brè (925 meter) och San Salvatore (912 meter). Den italienska staden Como (vid sjön med samma namn) ligger tre mil sydöster om Lugano.

Ekonomi

Den finansiella sektorn (banker och annan finansiell service) spelar huvudrollen i den lokala ekonomin. Många människor som arbetar i Lugano är faktiskt från Italien. Turismen är den andra viktiga inkomstkällan. Även om Luganosjön är mindre än de närliggande sjöarna (Maggioresjön och Comosjön) så utövar staden och dess omgivningar stor dragningskraft på turister.

Flygplatser

Stadens flygplats Lugano flygplats är belägen omkring fem kilometer väster om centrum i rak linje. Den kan nås med hyrbil på olika sätt. Det är enklast att ta sig till järnvägsstationen och därifrån ta Via Besso, som följs av Via Bioggio och Via Lugano. Motorväg A2 går också vid flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

De gula 'post' bussarna består av fem stadslinjer och över 60 linjer till olika destinationer i närheten av Lugano. Det finns även bergsbanor till högre områden, som till exempel från sjön till järnvägsstationen och till bergen San Salvatore och Brè. Färjor upprätthåller förbindelser till platser vid Luganosjöns stränder. En del av sjön är belägen i Italien, så man ska inte glömma att ta med sitt pass.

Trafik och parkering

Lugano är väldigt livligt trafikerat under sommarmånaderna och det kan vara svårt att hitta en ledig parkeringsplats på gatan till hyrbilen. Lyckligtvis finns det ett flertal parkeringshus i och utanför centrum. Platserna där de ligger är tydligt skyltade. En hyrbil är ett idealiskt transportmedel om man vill upptäcka omgivningarna, till exempel för utflykter till Italien.

Hotell

Lugano har ett stort utbud av logi som sträcker sig från trevliga familjehotell och bed & breakfast, till lyxiga fyrstjärniga hotell. Om man vill besöka Lugano under sommarmånaderna så måste man boka sitt hotellrum god tid i förväg. Resten av året är det vanligtvis ganska enkelt att hitta logi.

Externa källor

För mer information om Lugano, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swiss franc
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  German, French, Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Unirent Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Sixt
 • Thrifty
 • Hertz
 • Edel & Stark
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Schweiz
 3. Biluthyrning Lugano