• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Como

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Como på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Como

EasyTerra Biluthyrning Como är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Como

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Como med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  7.7 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.7 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  6.8 (535)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3331)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Como

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Como, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Como

EasyTerra Biluthyrning Como jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Innocenzo Xi 34

Platsinformation för Como

Inledning

Como grundades av romarna och är Alessandro Voltas födelsestad. Det var han som uppfann batteriet och därför är den enhet som elstyrka mäts i uppkallad efter honom. Redan romarna lovordade Comos vackra omgivningar: inte bara den vackra sjön, utan även de imponerande bergen som omger staden.

Befolkning

Staden har ungefär 90 000 invånare.

Geografiskt läge

Como är belägen vid den södra spetsen av den vidsträckta Comosjön i norra Italien. Stadens västra utkanter gränsar till Schweiz. Milano ligger fyra mil söder om Como.

Ekonomi

Fram till 80-talet var Como berömt för snöret som tillverkades här. Industrin har praktiskt taget försvunnit på grund av konkurrensen från Kina. Många av Comos invånare arbetar i Milano. Turismen är den främsta inkomstkällan i Como.

Flygplatser

Milanos två flygplatser, Malpensa och Linate, är de närmaste flygplatserna. De kan nås på omkring en timme via Autostrada. Malpensa är möjligtvis det bästa alternativet eftersom man inte måste korsa den livliga trafiken runtomkring Milano från denna flygplats.

Kollektivtrafik

Como har bra kollektivtrafik. Bussarna Urbani kör endast inom stadens gränser; Extraurbani även till förorterna. Den så kallade C-linjen ansluter Como till ett flertal destinationer i trakten, inklusive Milano. Det finns även en bergbana (funicolare) till byn Brunate på 715-meters höjd och det finns flera färjeförbindelser till platser runtomkring Comosjön.

Trafik och parkering

Alla som har varit i Italien vet att italienarna kör snabbt och ganska agressivt. När man har vant sig vid deras körsätt så är det inte svårt att ta sig runt i Como och dess omgivning. Att hitta en ledig parkeringsplats i stadens centrum kan vara svårt, även om det inte är lika komplicerat som i de livliga turistcentrumen runt Comosjön. Det finns flera olika parkeringsgarage; platserna som de ligger på är skyltade. Man bör tänka på att några av vägarna omkring Lake Como är extremt smala.

Hotell

Como har ett bra utbud av logi, som sträcker sig från enkla vandrarhem (Albergo) till lyxhotell. De flesta av dem ligger i stadens centrum, precis vid sjön och i Cemobbio, alldeles norr om Como på andra sidan floden Breggia. Det finns, så klart, även badorter och campingplatser längs hela Comosjön.

Externa källor

För mer information om Como, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Drivalia
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Como