• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Milano Linate Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Milano Linate Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Milano Linate Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Milano Linate Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Milano Linate Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Milano Linate Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Milano Linate Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Moventur

  8.2 (15)
  Från SEK 190 / dag
 • LocautoRent

  8.1 (1578)
  Från SEK 202 / dag
 • Sicily by Car

  8.1 (2996)
  Från SEK 111 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8 (2870)
  Från SEK 294 / dag
 • Alamo

  8 (7817)
  Från SEK 164 / dag
 • Ecovia Rent

  7.8 (282)
  Från SEK 100 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2945)
  Från SEK 207 / dag
 • Noleggiare

  7.6 (317)
  Från SEK 211 / dag
 • Hertz

  7.4 (6087)
  Från SEK 256 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 104 / dag
 • Europcar

  7.4 (7221)
  Från SEK 256 / dag
 • Optimo Rent

  7.3 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7.3 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.3 (1691)
  Från SEK 201 / dag
 • Leasys

  7.1 (900)
  Från SEK 187 / dag
 • InterRent

  7.1 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  7.1 (1576)
  Från SEK 234 / dag
 • Avis

  6.9 (5289)
  Från SEK 246 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.8 (3783)
  Från SEK 184 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • B-Rent

  6.7 (210)
  Från SEK 92 / dag
 • Budget

  6.5 (8909)
  Från SEK 197 / dag
 • Thrifty

  6.1 (4776)
  Från SEK 198 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.6 (5037)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Elite (Luxury)

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Milano Linate Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Milano Linate Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Milano Linate Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Milano Linate Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Milano Linate Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Milano Linate Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Milano Linate Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Milano Linate Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Milano Linate Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Milano Linate Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Milano Linate Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Milano Linate Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Milano Linate Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Milano Linate Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Milano Linate Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Milano Linate Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Linate Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Milano Linate Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Milano Linate Airport

Platsinformation för Milano Linate Airport

Milano Linate flygplats i ett nötskal

Milano Linate flygplats kallades ursprungligen 'Enrico Forlanini flygplats', efter en italiensk flygpionjär som föddes i Milano. Linate tar emot cirka 9 miljoner passagerare om året och utnyttjas huvudsakligen för inrikesflyg och flygningar inom Europa. Flygplatsen har en utmärkt vägförbindelse med Milano och den är därför lätt att nå med bil, taxi och buss.

Bredvid flygplatsen finns det ett hotell. Flygplatsen har ett antal affärer, barer och en restaurang. På andra våningen finns det en speciellt handikappanpassad lounge. Vidare har flygplatsen tre växlingskontor, två banker, flera bankomater, första hjälpen, ett apotek och ett postkontor (begränsade öppettider).

Inom flygindustrin anges Milano Linate flygplats med förkortningarna LIN (IATA flygplatskod) och LIML (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Milano Linate flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Moventur
 • LocautoRent
 • Sicily by Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Alamo
 • Ecovia Rent
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Noleggiare
 • Hertz
 • Drivalia
 • Europcar
 • Optimo Rent
 • JoyRent
 • Target Rent
 • Enterprise
 • Leasys
 • InterRent
 • Green Motion
 • Maggiore
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • B-Rent
 • Budget
 • Thrifty
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Elite (Luxury)
 • Cima Luxury
 • CITROEN