• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Milano Centralstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Milano Centralstation på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Milano Centralstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Milano Centralstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Milano Centralstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Milano Centralstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Milano Centralstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  8 (1575)
  Från SEK 151 / dag
 • Leasys

  7.8 (900)
  Från SEK 303 / dag
 • Ecovia Rent

  7.7 (281)
  Från SEK 83 / dag
 • Alamo

  7.7 (7778)
  Från SEK 149 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Från SEK 113 / dag
 • Sixt

  7.4 (2824)
  Från SEK 193 / dag
 • Europcar

  7.4 (7171)
  Från SEK 200 / dag
 • Noleggiare

  7.4 (309)
  Från SEK 94 / dag
 • JoyRent

  7.3 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  7.3 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.2 (192)
  Från SEK 104 / dag
 • Hertz

  7.2 (6042)
  Från SEK 233 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  7.1 (2980)
  Från SEK 123 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7 (1687)
  Från SEK 194 / dag
 • Budget

  6.7 (8849)
  Från SEK 171 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.7 (3760)
  Från SEK 202 / dag
 • Maggiore

  6.6 (1572)
  Från SEK 127 / dag
 • Avis

  6.4 (5258)
  Från SEK 230 / dag
 • B-Rent

  6.3 (206)
  Från SEK 95 / dag
 • Thrifty

  6.2 (4742)
  Från SEK 214 / dag
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Milano Centralstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Milano Centralstation), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Milano Centralstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Milano Centralstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Milano Centralstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Milano Centralstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Milano Centralstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Milano Centralstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Milano Centralstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Milano Centralstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Milano Centralstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Milano Centralstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Milano Centralstation) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Milano Centralstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Milano Centralstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Milano Centralstation - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Milano Centralstation) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Milano Centralstation

Platsinformation för Milano Centralstation

Allmän information

Milano järnvägsstation, Milano Centralo, är en av Italiens mest trafikerade järnvägsstationer och tar emot omkring 120 miljoner passagerare varje år. Från den här stationen går det utrikeståg till bland annat ParisNice och Basel, med det finns även lokaltåg och intercitytåg till ett flertal italienska städer. Stationen är belägen på Piazza Duca d'Aosta i stadens centrum, nära många sevärdheter, som till exempel katedralen, Duomo. Den fantastiska stationen byggdes 1864, men har därefter byggts ut och anpassats vid flera tillfällen. 

Transportmedel

Vill du besöka Milano? Det finns taxi utanför ankomst- och avgångshallarna. Regionala bussar och stadsbussar avgår från stationen och det finns flygbussar till flygplatsen. Stationen är ansluten till två av Milanos tre tunnelbanelinjer. Eller föredrar du att hyra en bil och utforska staden och dess omgivningar på egen hand? På bottenvåningen hittar du biluthyrningsföretagen Avis, Maggiore och Europcar. Det finns ett flertal parkeringshus i närheten av stationen.

Service

Man kan köpa tågbiljetter från biljettkontor och biljettautomater. På bottenvåningen hittar man en informationsdisk om man vill ha information om ankomster och avgångar, boka biljetter och ta del av specialerbjudanden. Det finns en turistbyrå nära perrong 14, men stationen hyser också flera olika resebyråer, en polisstation och ett postkontor. Det finns toaletter och faciliteter för handikappade och på perrong 3 finns det ett kontor som ger assistans till resenärer. Det finns en bank på bottenvåningen nära Piazza IV Novembre. På perrongerna 11 och 20 kan du växla pengar och det finns en bankomat i källaren. En hjälpstation och ett apotek hittar man på perrong 21 och det finns en wi-fi hotspot på torget framför stationen.

Restauranger

Stationen har många olika ställen där man kan få något att äta och dricka, från caféer, barer och glasskiosker till ett snabbköp och delikatessaffärer och från pizzerior till snabbmatsrestauranger och sandwichbarer. Automater där man kan köpa läsk och snacks finns på varje perrong. 

Affärer

Det finns mycket att välja på när det gäller shopping, från accessoarer till väskor, kläder och skor gjorda av toppdesigner, men även böcker, elektronik och leksaker. Allt du kan tänka dig finns här. Butikerna är öppna hela året från klockan 08.00 till 22.00. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • LocautoRent
 • Leasys
 • Ecovia Rent
 • Alamo
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Europcar
 • Noleggiare
 • JoyRent
 • Optimo Rent
 • Drivalia
 • Hertz
 • Green Motion
 • Sicily by Car
 • SurPrice car rentals
 • Enterprise
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Maggiore
 • Avis
 • B-Rent
 • Thrifty
 • Cima Luxury