Biluthyrning Milano Centralstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Milano Centralstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Milano Centralstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Milano
 4. Milan Train Station - Central
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Milano Centralstation

Allmän information

Milano järnvägsstation, Milano Centralo, är en av Italiens mest trafikerade järnvägsstationer och tar emot omkring 120 miljoner passagerare varje år. Från den här stationen går det utrikeståg till bland annat ParisNice och Basel, med det finns även lokaltåg och intercitytåg till ett flertal italienska städer. Stationen är belägen på Piazza Duca d'Aosta i stadens centrum, nära många sevärdheter, som till exempel katedralen, Duomo. Den fantastiska stationen byggdes 1864, men har därefter byggts ut och anpassats vid flera tillfällen. 

Transportmedel

Vill du besöka Milano? Det finns taxi utanför ankomst- och avgångshallarna. Regionala bussar och stadsbussar avgår från stationen och det finns flygbussar till flygplatsen. Stationen är ansluten till två av Milanos tre tunnelbanelinjer. Eller föredrar du att hyra en bil och utforska staden och dess omgivningar på egen hand? På bottenvåningen hittar du biluthyrningsföretagen Avis, Maggiore och Europcar. Det finns ett flertal parkeringshus i närheten av stationen.

Service

Man kan köpa tågbiljetter från biljettkontor och biljettautomater. På bottenvåningen hittar man en informationsdisk om man vill ha information om ankomster och avgångar, boka biljetter och ta del av specialerbjudanden. Det finns en turistbyrå nära perrong 14, men stationen hyser också flera olika resebyråer, en polisstation och ett postkontor. Det finns toaletter och faciliteter för handikappade och på perrong 3 finns det ett kontor som ger assistans till resenärer. Det finns en bank på bottenvåningen nära Piazza IV Novembre. På perrongerna 11 och 20 kan du växla pengar och det finns en bankomat i källaren. En hjälpstation och ett apotek hittar man på perrong 21 och det finns en wi-fi hotspot på torget framför stationen.

Restauranger

Stationen har många olika ställen där man kan få något att äta och dricka, från caféer, barer och glasskiosker till ett snabbköp och delikatessaffärer och från pizzerior till snabbmatsrestauranger och sandwichbarer. Automater där man kan köpa läsk och snacks finns på varje perrong. 

Affärer

Det finns mycket att välja på när det gäller shopping, från accessoarer till väskor, kläder och skor gjorda av toppdesigner, men även böcker, elektronik och leksaker. Allt du kan tänka dig finns här. Butikerna är öppna hela året från klockan 08.00 till 22.00. 

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • B-Rent
 • Cima Luxury
 • Ecovia Rent
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Maggiore
 • Optimo Rent
 • RPS Luxe
 • SIXT Rent a Car
 • Your Rent