• Kundbetyg
 • 8.2 / 10 Antal recensioner: 405
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Timisoara

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Timisoara på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Timisoara

EasyTerra Biluthyrning Timisoara är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Timisoara

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Timisoara.
 • Till exempel: Toyota Aygo
  Mini-klass
  Till exempel: Toyota Aygo
 • Populär kategori
  Till exempel: Dacia Logan
  Ekonomi-klass
  Till exempel: Dacia Logan
 • Till exempel: Ford Fiesta
  Kompakt-klass
  Till exempel: Ford Fiesta
 • Till exempel: Opel Astra
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Opel Astra
 • Till exempel: Dacia Duster
  Standard-klass
  Till exempel: Dacia Duster
 • Till exempel: Audi A4
  Full-size-klass
  Till exempel: Audi A4
 • Till exempel: Mercedes E Class
  Lyx-klass
  Till exempel: Mercedes E Class
 • Till exempel: Opel Astra Estate
  Herrgårdsvagn-klass
  Till exempel: Opel Astra Estate

Biluthyrare i Timisoara

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Timisoara med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.
 • Sixt
  7.5 (2360)
  Från / dag
 • Flexicar
  7.5 (24)
  Från / dag
 • Payless Car Rental
  6.7 (448)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Timisoara??

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Timisoara

Om du letar efter en hyrbil i Rumänien, men i en annan stad än Timisoara, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Rumänien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Rumänien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Timisoara

EasyTerra Biluthyrning Timisoara jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Timisoara

Inledning

Efter kommunismens fall i Östeuropa lockar den rumänska staden Timişoara alltfler turister. 1989 utspelade sig massdemonstrationer i denna trevliga universitetsstad, vilka senare spred sig till huvudstaden Bukarest och ledde till den rumänska revolutionen som fick diktatorn Ceauşescu att avgå. 

Befolkning

Staden har ungefär 325 000 invånare. 

Geografiskt läge

Timişoara ligger i västra Rumänien, inte så långt från gränserna till Ungern och Serbien och över 40 mil fågelvägen nordväst om huvudstaden Bukarest. Stadens omgivningar består av bördig jordbruksmark. 

Ekonomi

Under kommunisttiden var staden centrum för textil- och livsmedelsindustri. Livsmedelsindustrin är fortfarande betydande men nya ekonomiska sektorer har också introducerats i Timişoara: elektroteknik, verkstadsindustri, framställning av bildelar samt IT-sektorn. De nya företagen är huvudsakligen ett resultat av utländska investeringar, särskilt från Tyskland och USA.

Flygplatser

Timişoara flygplats heter officiellt Traian Vuia internationella flygplats. Den ligger 1 mil nordost om staden och kan nås med hyrbil via E70 (DN6). Avfarten till flygplatsen (Strada Aeroport) är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Timişoara har bra kollektivtrafik, bestående av 20 busslinjer, 8 trådbusslinjer och 10 spårvagnslinjer. På vissa rutter kör expressbussar till förorterna. Det finns också bra förbindelser med bland annat Bukarest och den serbiska huvudstaden Belgrad.

Trafik och parkering

Där en gång stadsmurarna stod ligger nu Timişoaras inre ringled. De breda boulevarderna är från kommunisttiden men de fick postkommunistiska namn, som Bulevard Revoluției din 1989. Stadens centrum har ett regelbundet, kvadratiskt gatumönster. Det är därför inte svårt att hitta vägen. Man kan parkera sin hyrbil i ett av parkeringshusen runt om i centrum. Många hotell i Timişoara har också parkeringsmöjligheter för sina gäster. 

Hotell

Precis efter revolutionen 1989 hade Timişoara bara 6 hotell; 5 år senare fanns det nästan 30 och i dag finns det omkring 60 hotellboenden. Detta visar hur mycket ekonomin har förbättrats och turismen har växt. Urvalet är varierat, från sovsalar för backpackers till fyrstjärniga hotell. Det historiska hotell Timişoara är värt ett besök, om så bara för en kopp kaffe i restaurangen i gammal stil. 

Externa källor

För mer information om Timişoara rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Romanian leu
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Romanian
 • Populär bilkategori
  economy
 • Populära hyrföretag
  Payless Car Rental

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Flexicar
 • Payless Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Rumänien
 3. Biluthyrning Timisoara