• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Cascais

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cascais på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cascais

EasyTerra Biluthyrning Cascais är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Cascais

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cascais med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.5 (1831)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4122)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3185)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6596)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.6 (5228)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (7747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (395)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 436 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Cascais

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Cascais, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Cascais

EasyTerra Biluthyrning Cascais jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av Marginal Centro Commercial
Hotel Cidadela

Platsinformation för Cascais

Inledning

Tillsammans med Estoril, utgör Cascais badorterna utanför Lissabon, Portugals huvudstad. Cascais blev berömt i början av 1800-talet då den portugisiska kungafamiljen utsåg denna fiskeby till sitt sommarställe. Idag kan även de som inte har blått blod i sina ådror njuta av Cascais: både portugiser och utländska turister gillar att tillbringa sina semestrar här.

Befolkning

Staden har 35 000 invånare.

Geografiskt läge

Cascais är belägen tre mil väster om Lissabon, vid Estoril-kusten. Alldeles norr om staden ligger Sintra, där man hittar det kungliga palatset och som gränsar till den vackra Parque Natural de Sintra-Cascais. Nordväster om Cascais ligger kontinentens västligaste punkt, Cabo da Roca, som reser sig 140 meter över havet.

Ekonomi

Cascais ekonomi kretsar kring turismen, vilket gör staden framgångsrik: Cascais är en av de rikaste städerna i Portugal. Människor besöker staden inte bara för strändernas skull, utan även för att utöva vattensporter. 2007 hölls Världsmästerskapet i segling här. Cascais hyser även många andra sportevenemang (främst bilkapplöpningar, motorcykelsport och tennis).

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen för kommersiella flygningar är Lissabons internationella flygolats Portela flygplats, som ligger 3,5 mil öster om Cascais. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil från Cascais/Estoril via motorväg A5. Vägen och avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det går bussar längs en slinga som täcker de flesta destinationer i Cascais och dess omgivningar. Gratis cyklar finns också tillgängliga. Dessa finner man mittemot järnvägsstationen och nära rondellen vid Guincho Beach. Till destinationer längre bort går det bussar från busstationen under det stora shoppingcentret mittemot järnvägsstationen. 

Trafik och parkering

Den gamla delen av Cascais består av smala, slingrande och ibland branta gator. Området utforskas bäst till fots; och ännu värre, vissa gator kan endast nås till fots. Under sommarmånaderna är det mycket folk i Cascais och det kan vara svårt att hitta en ledig parkeringsplats. Det finns en stor parkeringsplats i närheten av hamnen, men den är inte övervakad. Det är bäst att ställa sin hyrbil på hotellet eller på en övervakad parkeringsplats.

Hotell

Cascais har ett stort utbud av logi som sträcker sig från enkla pensionat och medelklass hotell till lyxiga semesteranläggningar. Vi rekommenderar att man bokar sitt hotellrum i god tid före resan om man vill besöka Cascais under sommarmånaderna.

Externa källor

För mer information om Cascais rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Cascais