• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Kerikeri

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kerikeri på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kerikeri

EasyTerra Biluthyrning Kerikeri är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Kerikeri

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kerikeri med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.8 (6938)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.5 (9700)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.5 (5535)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (6025)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4394)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ezi-Rent Car Hire

  8.8 (68)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3847)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Kerikeri

Om du letar efter en hyrbil i Nya Zeeland, men i en annan stad än Kerikeri, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nya Zeeland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nya Zeeland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kerikeri

EasyTerra Biluthyrning Kerikeri jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Kerikeri

Inledning

Kerikeri är ett populärt turistmål i det berömda området Bay of Islands i Nya Zeeland. Man anser dessutom att det är här nationen föddes, eftersom det var här de första nybyggarna slog sig ner. Staden har en vacker historisk stadskärna. En backpacker skrev en gång i hotelliggaren: 'It's So Nice They Named It Twice' ('Det är så trevligt här att det fick ett dubbelnamn'), vilket turistbyrån direkt började använda som sin slogan.

Befolkning

Staden har omkring 7 000 invånare.

Geografiskt läge

Kerikeri ligger i norra delen av Nordön på Nya Zeeland, i Bay of Islands. Staden är uppförd vid floden Kerikeris breda flodmynning, en tre timmars bilresa från Auckland.

Ekonomi

Den lokala ekonomin bygger på turismen. Förutom utflykter i Bay of Islands (delfiner) besöker folk Kerikeri för den välbevarade historiska stadskärnan och de många hantverksbutikerna.

Flygplatser

Stadens flygplats har blivit uppkallad efter bukten: Bay of Islands flygplats. Den ligger omkring 6 kilometer sydväst om Kerikeri och är lätt att nå med hyrbil via State Highway 10. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Alla intressanta turistplatser i och runt om Kerikeri kan man ta sig till med buss. Det finns bussar till Waitangi, Paihia, Russel, Ninety Mile Beach och Cape Reinga, samt till Puketi Forest där man hittar storslagna kauriträd. Det finns också bussförbindelser till andra platser på Nordön, däribland Auckland.

Trafik och parkering

Kerikeri är en liten stad och det är lätt att hitta här. Att hitta en parkeringsplats är inte heller något problem. En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att besöka de många sevärdheterna på Nordön. Auckland når man via State Highway 10 och State Highway 1.

Hotell

Det finns ett mycket stort logiutbud i och runt om Kerikeri, särskilt för backpackers. De stannar ofta i staden en längre tid eftersom inrättningarna är utmärkta och är prisvärda. De som föredrar ett mellanklasshotell har också ett stort urval, men Kerikeri har inga superlyxiga boenden.

Externa källor

För mer information om Kerikeri rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  New Zealand dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Māori
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Ezi-Rent Car Hire
 • FireFly Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nya Zeeland
 3. Biluthyrning Kerikeri