• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Sandefjord

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sandefjord på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sandefjord

EasyTerra Biluthyrning Sandefjord är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Sandefjord

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sandefjord.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Sandefjord

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Sandefjord med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.5 (3229)
  Från SEK 485 / dag
 • Europcar

  8.5 (7887)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.4 (3267)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.1 (9491)
  Från SEK 402 / dag
 • Avis

  8 (5874)
  Från SEK 390 / dag
 • Hertz

  7.6 (6756)
  Från SEK 467 / dag
 • Thrifty

  7.9 (5325)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Sandefjord?

Biluthyrningsföretag i och omkring Sandefjord

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Sandefjord, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Sandefjord

EasyTerra Biluthyrning Sandefjord jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Nedre Haslevei 11
Nygaardsveien 79
Torpveien 130

Platsinformation för Sandefjord

Inledning

Sandefjord är en historisk, men också modern stad, som var mycket viktig under vikingatiden. Flera kvarlämningar har hittats från denna tid. Den mest kända är Gokstadskeppet som det finns en kopia av i hamnen. Originalet finns i Vikingskipshuset i Oslo. Dessutom var Sandefjord en gång i tiden en valfångstsstad. Idag är skeppet Southern Actor ett valfångstmuseum. Idag är Sandefjord en populär sommarsemesterstad för norrmännen, som hyr sommarhus eller förtöjer sina båtar i småbåtshamnen.

Befolkning

Staden har en befolkning på 45 000 invånare.

Geografiskt läge

Sandefjord är belägen i sydöstra Norge vid en skrovlig kustlinje som formats av två uddar: Østerøya (Östra ön) och Vesterøya (Västra ön). På grund av denna ovanliga form så har Sandefjords kommun en kustlinje på hela 14,6 mil. Väster om Västra ön ligger Sandefjordfjorden, öster om denna halvö ligger Mefjorden. Längre österut ligger (den mycket längre och större) Oslofjorden. Kusten nära staden är mycket omväxlande: sandstränder, vikar och klippiga holmar (skärgård).

Ekonomi

Bygget av handelskepp - som en gång i tiden var mycket viktigt för den lokala ekonomin - har totalt försvunnit från Sandefjord. Emellertid finns det fortfarande företag som bygger yachter. Nuförtiden är Sandelfjords ekonomi mycket mångfaldig, från en målarfärgsfabrik till en chokladfabrik och från ett bryggeri till olje- och gasbolag. Dessutom har de tre största onlinebutikerna i Norge sina huvudkontor i Sandefjord. Staden och dess omgivningar är även ett sommarresmål, särskilt för norrmän.

Flygplatser

Sandefjords flygplats är belägen en mil nordost om stadens centrum. Sandefjord flygplats används främst av budgetflygbolag som ett alternativ till Oslo flygplats. Flygplatsen nås enkelt med hyrbil via motorväg E18. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken sköts av VKT (Vestviken Kollektivtrafikk). Företaget sköter förbindelserna i provinserna Vestfold (där Sandefjord är belägen), Buskerud och Telemark med bussar, regionaltåg och färjor.

Trafik och parkering

På sommaren kan trafiken i Sandefjord vara mycket livlig, särskilt i närheten av småbåtshamnen. För övrigt är det enkelt att köra runt i en hyrbil. Det är även det mest passande transportmedlet för att utforska området runtomkring staden. Man bör inte överskrida parkeringstiden: kontrollen är strikt.

Hotell

Det finns flera (små) hotell i Sandefjord. Förutom detta består login av lägenheter, sommarhus och campingplatser. Om man vill besöka Sandefjord på sommaren så rekommenderar vi att man bokar logi i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Sandefjord rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Sandefjord