Biluthyrning Oslo Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Oslo Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Oslo Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Oslo
 4. Oslo Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Oslo Airport

Oslos flygplats (Gardermoen) i ett nötskal

Oslos flygplats är belägen 5 mil norr om den norska huvudstaden. Det är en mycket modern flygplats (den öppnade 1998) och det är också den viktigaste flygplatsen i Norge.

Det finns en snabbtågsförbindelse till Oslos centrum med avgång sex gånger i timmen. Det finns också en speciell buss som bland annat går till stadens centrum.

På gångavstånd från flygplatsen finns det ett hotell. Dessutom finns det flygbussar till två hotell i närheten. Flygplatsen har den största taxfreeaffären i Europa. Eftersom Norge inte är medlem i EU tillåts alla resenärer att handla taxfreevaror. Dessa tjänster finns också tillgängliga för ankommande resenärer. Det finns många andra affärer och det finns ett stort antal restauranger, caféer, (snack) barer och platser för snabbmat. Vid informationsdisken i ankomsthallen finns det fax, telefon och kopieringsfaciliteter. Omfattande faciliteter för affärsresande finns tillgängliga på det närliggande hotellet. Överallt i terminalen finns det växlingskontor och bankomater. Trådlöst internet finns tillgängligt. I avgångshallen finns det en resebyrå. Första hjälpen kan tillkallas via informationsdisken. Flygplatsen är mycket handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Oslos flygplats med förkortningarna OSL (IATA flygplatskod) och ENGM (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Oslos flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Oslo

Utöver Oslo Airport i Oslo jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Oslo: