• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Rygge

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rygge på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rygge

EasyTerra Biluthyrning Rygge är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Rygge

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Rygge med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.3 (9491)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.1 (6756)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (5874)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.5 (3229)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Touring Cars

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Rygge

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Rygge, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Rygge

EasyTerra Biluthyrning Rygge jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Rygge

Inledning

Rygge är en stad i den norska Østfold fylkeskommune. Den är huvudsakligen en utgångspunkt för besök till befästa städer i denna fylkeskommune, såsom Sarpsborg, Fredriksstad och Halden. Nära Sarpsborg kan man också besöka klippmålningar från stenåldern och gravstenar från vikingatiden. Det finns också två vackra sjöar nära Rygge.

Befolkning

Staden har omkring 14 000 invånare. 

Geografiskt läge

Rygge ligger i sydöstra Norge, omkring 6 mil söder om huvudstaden Oslo. I väster gränsar Østfold fylkeskommune till Oslofjorden och i öster till Sverige.

Ekonomi

Sedan gamla dagar är Rygge ett jordbrukssamhälle, men turismen ger också inkomster. Besökare lockas inte bara av de vackra befästa städerna i Østfold fylkekommune, men också av kusten längs Oslofjorden, och i synnerhet den idylliska staden Larkollen. Norska flygvapnet har också en bas nära Rygge.

Flygplatser

Moss flygplats-Rygge används huvudsakligen av lågbudgetbolag. Den ligger precis intill staden, på andra sidan av motorväg E6. Från centrum leder Flyplassveien till flygplatsen. Från flygplatsen kan man lätt ta sig till andra resmål i Østfold eller till huvudstaden Oslo (nästan 7 mil) med hyrbil, tack vare motorvägen E6. 

Kollektivtrafik

Østfold fylkeskommune har utmärkt busstrafik med förbindelser till alla viktiga städer: Moss, Larkollen, Sarpsborg, Fredriksstad och Halden, men också till huvudstaden Oslo.

Trafik och parkering

Rygge är en liten stad och Østfold fylkeskommune är inte så trafikerad. Man har inga problem att hitta vägen i hyrbil. Motorvägen E6, mellan flygplatsen och Oslo, kan dock vara ganska trafikerad. Om man använder sig av Moss flygplats-Rygge för att resa till Oslo bör man tänka på att det är ganska dyrt att parkera på gatan i den norska huvudstaden. Man kan parkera sin hyrbil gratis i de kommunala parkeringshusen om man har Oslokortet. 

Hotell

Det finns nästan inga hotell i Rygge, men det finns boenden i närheten, till exempel i Moss och på den närliggande fritidsön Jeløya. Den ovannämnda befästa staden har också ett hyfsat utbud av pensionat och hotell. Slutligen finns det flera campingplatser, utspridda runt om i Østfold fylkeskommune.

Externa källor

För mer information om Rygge rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Hertz
 • Avis
 • Sixt
 • Touring Cars
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Rygge