• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Haugesund

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Haugesund på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Haugesund

EasyTerra Biluthyrning Haugesund är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Haugesund

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Haugesund med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  9 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.3 (3316)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  9.1 (5438)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.4 (3331)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Haugesund

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Haugesund, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Haugesund

EasyTerra Biluthyrning Haugesund jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Haugesund

Inledning

Den norska staden Haugesund är en perfekt utgångspunkt om man vill utforska de magnifika fjordarna på den norska västkusten. Staden är även berömd för sin gamla arkitektur och sin årliga filmfestival.

Befolkning

Omkring 50 000 människor bor i själva staden. I Haugesunds tätortsområde bor det 100 000 människor.

Geografiskt läge

Haugesund är belägen i den sydvästra delen av Norge, mellan de större städerna Bergen (norr om Haugesund) och Stavanger (söder om staden).

Ekonomi

Förr i tiden levde staden på sillfiske. På den tiden fanns det stora mängder sill i närheten, men det var längesedan nu. Precis som i många andra norska kuststäder kretsar den lokala ekonomin idag kring borrning efter olja och gas i den norra delen av Nordsjön. Även turismen spelar en växande roll.

Flygplatser

Flygplatsen Haugesund Karmøy är belägen sju kilometer sydväster om staden. Det skandinaviska flygbolaget SAS har huvudsakligen inrikesflygningar från denna flygplats; lågprisflygbolag flyger till och från ett flertal europeiska destinationer. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil: från centrum följer man huvudvägen (väg nummer 47) och svänger av vid Väge på väg nummer 518. Vägen tillflygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Staden har bra offentlig busstransport, vilken drivs av företaget Kolumbus. Busservice till andra städer (till exempel Bergen och Stavanger) sköts av bolaget Kystbussen. Det finns även färjeförbindelser till andra platser längs kusten. 

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att utforska Haugesund och det område som omger staden. Man bör tänka på att man måste betala tull på många norska motorvägar.

Hotell

Det finns ett flertal hotell i Haugesund. Man kan övernatta på enkla pensionat, men även på ett fyrstjärnigt hotell. En speciell upplevelse är att bo i fyren, precis utanför Haugesund!

Externa källor

För mer information om Haugesund rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Sixt
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Haugesund