• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Cancún

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cancún på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cancún

EasyTerra Biluthyrning Cancún är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Cancún

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Cancún.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Cancún

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cancún med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.8 (1693)
  Från SEK 450 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (381)
  Från SEK 459 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5284)
  Från SEK 366 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8 (228)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.9 (7820)
  Från SEK 495 / dag
 • Sixt

  7.6 (2871)
  Från SEK 318 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (448)
  Från SEK 399 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2942)
  Från SEK 166 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4771)
  Från SEK 442 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3776)
  Från SEK 455 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1693)
  Från SEK 384 / dag
 • Europcar

  7.1 (7216)
  Från SEK 180 / dag
 • Budget

  7 (8901)
  Från SEK 385 / dag
 • Hertz

  6.4 (6081)
  Från SEK 363 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.4 (44)
  Från SEK 68 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.4 (3416)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.2 (5034)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Cancún?

Cancún – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Cancún), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Cancún) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Cancún). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Cancún) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Cancún), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Cancún), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Cancún) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Cancún) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Cancún) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Cancún) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Cancún) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Cancún) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cancún - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Cancún) är Juli den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Cancún

Om du letar efter en hyrbil i Mexiko, men i en annan stad än Cancún, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Mexiko-sidan, där du kan välja i vilken stad i Mexiko du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Cancún

EasyTerra Biluthyrning Cancún jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Kukulkan, Zona Hotelera
Lot 4 On Cancun Airport Area
Xcaret

Platsinformation för Cancún

Inledning

Cancún är en badort i Mexico och det är ett perfekt ställe för de som älskar sol, bad och stränder. Cancún var ursprungligen en avlång ö - inte stort mycket mer än en sandbank - utanför den mexikanska kusten. Befolkningen bestod endast av några få fiskare. På 60-talet utsågs ön till en perfekt plats för att utveckla till ett turistcentrum, tack vare sina vackra stränder och korallrev utanför kusten. Ön anslöts till fastlandet genom en fördämning och en internationell flygplats byggdes där. Staden har brett ut sig mot fastlandet. Idag är det en modern, välplanerad stad som framför allt lockar amerikanska turister. Kuststräckan som går söderut mot Playa del Carmen har nu fyllts av hotell.

Befolkning

Staden har växt otroligt. I början av 60-talet bodde här endast ett hundratal familjer. Just nu har den över en halv miljon invånare.

Geografiskt läge

Cancún ligger i sydöstra Mexico på Yucatánhalvön. Yucatánkanalen ansluter den Mexikanska golfen med det Karibiska havet. På andra sidan ligger Kuba. I själva verket finns två olika Cancún: dels den avlånga lilla ön utanför kusten som är turistcentrum med hotell, restauranger och varuhus och dels själva staden på fastlandet . Regionen drabbas ibland av orkaner, som den 22 oktober 2005 då orkanen Wilma orsakade enorma skador.

Ekonomi

Eftersom staden skapades som ett turistcentrum är det inte förvånande att turismen är den huvudsakliga (om inte den enda) inkomstkällan i Cancún. Varje år lockar staden tre miljoner besökare, av vilka de flesta är amerikanare. Lokala företagare har klagat över att turisterna har en tendens att stanna på hotellen istället för att spendera pengar i lokala affärer och restauranger.

Flygplatser

Cancúns internationella flygplats, ligger 1,6 mil söder om staden och 1 mil från hotellområdets sydligaste del. Det finns reguljära flygningar och charterflygningar till många städer i Nordamerika och Europa, samt till Cubas huvudstad Havanna. Dessutom finns det inrikesflyg till Mexico-city, Guadalajara och Veracruz.

Kollektivtrafik

Det finns två konkurrerande bussbolag: Autocar och Publicar. På stadens huvudgata (Blvd. Kukulcan) som ligger i hotellområdet cirkulerar billiga bussar konstant. De flesta av dessa bussar går så långt som till stadens centrum (El Centro). Från den centrala bussterminalen ADO vid Avenida Tulum och Avenida Uxmal, avgår också tåg till andra platser på Yucatanhalvön: ruinerna i Tulum, Chetumal, Cobá, Valladolid, den gamla staden Chichén Itzá som byggdes av mayaindianer, och Yucatáns huvudstad, Mérida.
På flygplatsen och på de flesta hotell finns en gratisbroshyr med alla stadens bussförbindelser tillgänglig.

Det finns också minibussar ('colectivo') som går från parkeringsplatsen nära 'La Comercial Mexicana' i Cancúns affärscentrum till Playa del Carmen och Tulum.

Trafik och parkering

Eftersom Cancún är en modern stad som har amerikanska turister som målgrupp är det inte svårt att köra bil här. Den stadsdel som ligger på fastlandet kan vara lite förvirrande eftersom den består av olika områden (Super Manzanas) som har byggts i cirkel, vanligtvis runt ett torg eller en park. Huvudvägarna följer det cirkulära gatumönstret i kvarteren.

Folk i Mexiko kör fort och ibland kör de om på ett oansvarigt sätt (i alla fall enligt oss). Du bör se upp för farthinder vilka även kan finnas på motorvägar, särskilt i närheten av städer.

Den mexikanska polisen har rykte om sig att stoppa turister för smärre eller påstådda lagöverträdelser. De håller vanligtvis turistens körkort i ena handen, medan de ber om en 'liten tjänst' med den andra handen. Parkera aldrig nära en skylt som har ett rött streck över ett svart 'E'. Det betyder att du inte får parkera där.

Hotell

Cancún har många hotell, de flesta av dem ligger i hotellområdet (Zona Hotelera). Det är en lång remsa som ligger direkt på stranden med många höga hotellbyggnader i amerikansk stil och semesteranläggningar. På andra sidan ön (lagunkusten) är det lite lugnare. Om du letar efter ett ställe med mer mexikansk stil att bo på är Cancúns affärscentrum ett bättre val. Även om du inte kommer att vara jättenära stranden om du väljer detta ställe så har de flesta hotell pool. Det är nödvändigt att boka hotell året runt.

Externa källor

För mer information om Cancún rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Mexican peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  20 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  20 - 90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Avis
 • U-Save Auto Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Mexiko
 3. Biluthyrning Cancún