• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Mérida

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mérida på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mérida

EasyTerra Biluthyrning Mérida är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Mérida

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Mérida.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Mérida

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Mérida med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Från SEK 582 / dag
 • Alamo

  8.2 (7824)
  Från SEK 551 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.8 (5293)
  Från SEK 679 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2949)
  Från SEK 275 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (449)
  Från SEK 499 / dag
 • Sixt

  7.5 (2875)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.5 (4785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3788)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.2 (8922)
  Från SEK 742 / dag
 • Europcar

  6.8 (7231)
  Från SEK 308 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3428)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  6.4 (6097)
  Från SEK 561 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Från SEK 308 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Mérida?

Mérida – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Mérida), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Mérida) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Mérida). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Mérida) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Mérida), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Mérida), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Mérida) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Mérida) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Mars är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Mérida) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Mérida) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mérida – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Mérida) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Mérida

Om du letar efter en hyrbil i Mexiko, men i en annan stad än Mérida, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Mexiko-sidan, där du kan välja i vilken stad i Mexiko du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Mérida

EasyTerra Biluthyrning Mérida jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Calle 56 a Centro 451 Int 66

Platsinformation för Mérida

Inledning

Mérida är huvudstad i den mexikanska delstaten Yucatán och ett resmål som blir allt populärare, vid sidan om den större och mer välkända badorten Cancún. Även om denna plats byggdes uteslutande för turister så har Mérida en lång historia. Staden grundades på 1500-talet av spanska kolonisatörer på en plats som en gång i tiden var en bosättning för Mayafolket. Stenar från denna gamla bosättning användes när kolonisatörerna byggde upp staden.

Befolkning

Staden har omkring 750 000 invånare.

Geografiskt läge

Mérida ligger i nordvästra Yucatán, en delstat allra längst sydösterut i Mexiko. Staden ligger ett fåtal kilometer inåt i landet från Mexikanska bukten, i ett område i den så kallade Chicxulubkratern, som återstår efter ett asteroidnedslag som inträffade för omkring 65 miljoner år sedan.

Ekonomi

Textilindustrin spelar en viktig roll för den lokala ekonomin, även om mexikanarna måste möta allt större konkurrens från asiatiska länder som kan producera billigare. Men å andra sidan, eftersom landet är USA:s granne, så kan Mexiko transportera billigare till USA. Möbler tillverkas också i Mérida och det finns en fabrik som tillverkar flygplan. Allt fler (huvudsakligen amerikanska) pensionärer upptäcker at Méridan är en attraktiv plats att bo på och även turismen har fått ett uppsving.

Flygplatser

Mérida flygplats vars fullständiga namn är Manuel Crescencio Rejón internationella flygplats. Flygplatsen är belägen i stadens sydvästra utkanter, åtta kilometer från stadens centrum. Den är enkel att nå med hyrbil via Carretera Federal 261. Den större Cancún flygplats ligger tre timmar med bil från Mérida.

Kollektivtrafik

Det finns fyra bussbolag i Mérida. De ansvarar både för stadstransport och förbindelser till andra platser i Yucatán och resten av södra Mexiko: Unión de Camioneros de Yucatán (UCY), Alianza de de Camioneros de Yucatán (ACY), Rápidos de Mérida och Minis 2000.

Trafik och parkering

Gator i Mérida är numrerade. Gator med ojämna nummer går från öster till väster och ju längre söderut de ligger desto högre är numret. Gator med jämna nummer går från norr till söder med de högsta numren i öster. Detta gör det enkelt att hitta. Det främsta torget (Zocalo) ligger i korsningen av gatorna (calle) 60 och 61. Mérida har tillräckligt med parkeringsfaciliteter, man bör parkera på en övervakad parkeringsplats eller garage (Estacionamiento Público).

Hotell

Mérida har ett stort utbud av logi. I stadens centrum, runt Zocalo, så hittar man främst medelklass- och budgethotell. Dyrare hotell ligger samlade i den norra delen av staden.

Externa källor

För mer information om Mérida, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Mexican peso
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  20 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  20 - 90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Mexiko
 3. Biluthyrning Mérida