• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Jasper

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Jasper på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Jasper

EasyTerra Biluthyrning Jasper är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Jasper

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Jasper med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • National Car Rental

  8.8 (394)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9328)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 434 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Jasper

Om du letar efter en hyrbil i Kanada, men i en annan stad än Jasper, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kanada-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kanada du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Jasper

EasyTerra Biluthyrning Jasper jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Jasper

Inledning

Jasper kommun i Kanada är, precis som Banff, ingångsporten till en nationalpark med samma namn i Klippiga bergen. Banff är en livlig, ganska kosmopolitisk turiststad, medan Jasper är mycket lugnare och mer passande med de omgivande bergens rofylldhet. 

Befolkning

Jasper har omkring 4 500 permanentboende invånare.

Geografiskt läge

Jasper ligger i en dal vid floden Athabasca River, där den flyter ihop med floden Miette. Staden är omgiven av Klippiga bergens bergstoppar, däribland Victoria Cross Ranges, Pyramid Mountain, Maligne Range och Indian Ridge. Det finns också flera större och mindre sjöar i omgivningen. Banff, som ligger nästan 30 mil söder om Jasper, kan man nå via Icefield Parkway.

Ekonomi

Allt handlar om turism i Jasper. Staden lockar besökare hela året: under sommarmånaderna för att vandra genom Jasper National Park; under vintermånaderna för vintersporter. 

Flygplatser

Den närmaste internationella flygplatsen är Edmonton internationella flygplats. Den här flygplatsen ligger nästan 40 mil öster om Jasper och lätt att nå med hyrbil via Yellowhead Highway (som också kallas Highway 16). Restiden mellan Jasper och flygplatsen är över fyra timmar. 

Kollektivtrafik

Jasper har ingen kollektivtrafik utöver taxi. Det finns resebyråer som organiserar bussturer till flera olika sevärdheter, däribland Maligne Lake, Columbia Icefields och Miette Hotsprings. Det finns också långdistansbussar och tåg till Edmonton, Banff och Vancouver.

Trafik och parkering

Jasper är en liten stad och det är inga problem att hitta i staden eller att hitta en parkeringsplats. En hyrbil är idealisk för utflykter till sevärdheter i omgivningarna. Man bör tänka på att man betalar en extraavgift på 7 kanadensiska dollar per vuxen och natt (maxavgift per bil för två vuxna är 14 kanadensiska dollar) om man vill övernatta i Jasper National Park.

Hotell

Jasper har ett bra logiutbud, men både under sommar- och vintermånaderna blir hotellen snabbt fullbokade. Vi rekommenderar att boka i god tid under de månaderna. Om man har en hyrbil kan man också boka hotellrum i Hinton, precis nordost om Jasper. 

Externa källor

För mer information om Jasper rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kanada
 3. Biluthyrning Jasper