• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Civitavecchia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Civitavecchia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Civitavecchia

EasyTerra Biluthyrning Civitavecchia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Civitavecchia

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Civitavecchia med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.1 (6964)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  7.7 (1645)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.7 (9731)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.4 (6045)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.6 (5557)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.1 (3445)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Civitavecchia

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Civitavecchia, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Civitavecchia

EasyTerra Biluthyrning Civitavecchia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Civitavecchia Centralkontor
Viale della Repubblica, 10A

Platsinformation för Civitavecchia

Inledning

Civitavecchia är en italiensk hamn. Staden är främst berömd för det stora antal kryssningsfartyg som förtöjer där och för de många färjeförbindelserna till, bland annat Sardinien, Sicilien, Barcelona, Tunisien och franska Toulon. Vid hamnen hittar man det imponerande Forte Michelangelo. Det finns även vidsträckta sandstränder norr om staden.

Befolkning

Staden har över 50 000 invånare.

Geografiskt läge

Civitavecchia är belägen i den centrala italienska regionen Lazio, vid Tyrrenska havet. Rom ligger åtta mil sydöster om Civitavecchia.

Ekonomi

Hamnen har stor betydelse för den lokala ekonomin. Den är inte så viktig som kommersiell hamn, men däremot som förtöjningsplats för kryssningsfartyg och färjehamn med förbindelser till Sardinien, Sicilien, Malta, Barcelona, Toulon och även till det nordafrikanska Tunisien. Även om fiske idag har mindre betydelse för den lokala ekonomin, så spelar denna aktivitet fortfarande en viss roll.

Flygplatser

Det finns inga flygplatser i närheten av Civitavecchia. Den romerska flygplatsen Fiumicino (Leonardo da Vinci flygplats) ligger närmast. Flygplatsen är enkel att nå från Civitavecchia via motorväg A-12 (Autostrada Azzurra).

Kollektivtrafik

Civitavecchia har bra offentlig stadstransport. Busstidtabellen är dock begränsad under helger.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta rätt i Civitavecchia. Att hitta en parkeringsplats till hyrbilen är knappast heller något problem. Nära färjehamnen finns det en stor parkeringsplats, men man bör inte lämna några värdesaker i bilen!

Hotell

Det finns några pensionat och hotell i Civitavecchia, men utbudet är inte överväldigande. De flesta människor kommer till staden för att fortsätta sin resa med kryssningsfartyg eller färja. 

Externa källor

För mer information om Civitavecchia rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Maggiore
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Civitavecchia