• Kundbetyg
 • 8.3 / 10 Antal recensioner: 387
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Knock

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Knock på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 24000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Knock

EasyTerra Biluthyrning Knock är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Knock

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Knock.
 • Till exempel: Citroen C1
  Mini-klass
  Till exempel: Citroen C1
 • Populär kategori
  Till exempel: Opel Corsa
  Ekonomi-klass
  Till exempel: Opel Corsa
 • Till exempel: Opel Astra
  Kompakt-klass
  Till exempel: Opel Astra
 • Till exempel: Nissan Qashqai
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Nissan Qashqai
 • Till exempel: Toyota Avensis
  Standard-klass
  Till exempel: Toyota Avensis
 • Till exempel: BMW 3 Series
  Full-size-klass
  Till exempel: BMW 3 Series
 • Till exempel: BMW 5 Series
  Lyx-klass
  Till exempel: BMW 5 Series
 • Till exempel: Seat Leon Estate
  Herrgårdsvagn-klass
  Till exempel: Seat Leon Estate

Biluthyrare i Knock

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Knock med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.
 • Thrifty
  8.1 (4154)
  Från / dag
 • Avis
  7.8 (4673)
  Från / dag
 • Hertz
  7.7 (5445)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Knock??

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Knock

Om du letar efter en hyrbil i Irland, men i en annan stad än Knock, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Irland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Irland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Knock

EasyTerra Biluthyrning Knock jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Knock

Inledning

Knock är en by i Irland som är en vallfärdsort för katoliker, jämförbar med LourdesFrankrike och Fatima i Portugal. Jungfru Maria sägs ha visat sig här 1879. Varje år besöks Knock av omkring en och en halv miljon pilgrimer. Exakt ett hundra år efter att hon visat sig, 1979, besökte påven Johannes Paulus II också denna heliga plats. 

Befolkning

Byn har bara 800 invånare. 

Geografiskt läge

Knock ligger i grevskapet Mayo i nordvästra Irland, ett vackert, kärvt område med branta klippor vid till exempel Croaghaun och Benwee Head.

Ekonomi

Naturligtvis bygger ekonomin i den här staden helt och hållet på den religiösa turismen. Längs vägen från byn till helgedomen finns det många butiker, marknader och stånd som enbart säljer religiösa reliker. I norra delen av grevskapet Mayo framställer man förnybar energi; inte bara vindkraft utan man experimenterar också med energi från vågor och tidvattensrörelser. 

Flygplatser

Ireland West flygplats ligger 2,2 mil nordost om Knock. Det är lätt att ta sig dit med hyrbil via N17. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Det finns en bussförbindelse med Charlestown, där man måste byta för att ta sig till andra resmål i Irland med buss. Den närmaste tågstationen är i Ballyhaunis, 2,2 mil öster om Knock.

Trafik och parkering

Även om det kan vara ganska mycket liv och rörelse i Knock (speciellt under sommarmånaderna) är det enkelt att parkera sin hyrbil. Byn har kapacitet för att ta emot inte mindre än en och en halv miljon pilgrimer om året. 

Hotell

Många pilgrimer besöker Knock under en dag och stannar inte över natten. Det finns bara ett övernattningsställe, Knock House Hotel. Det finns en campingplats nära byn, men för ett större logiutbud måste man vända sig till byarna i närheten, såsom Kiltimagh, Swinford och Claremorris.

Externa källor

För mer information om Knock rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Irish
 • Populär bilkategori
  compact
 • Populära hyrföretag
  Budget

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • Avis
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Irland
 3. Biluthyrning Knock