Biluthyrning Tours Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tours Järnvägsstation på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Tours Järnvägsstation.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tours Järnvägsstation

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Tours
  4. Tours Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Tours Järnvägsstation

Allmän information

Tours järnvägsstation, eller Gare de Tours, är belägen på Place du Général Leclerc precis vid stadens centrum och uppfördes 1846. Staden ligger i centrala Frankrike och är huvudstad i departementet Indre-et-Loire. Tours Station är en ändstation. Härifrån kan man ta tåget till bland annat Bordeaux, östra Frankrike (TGV) och Le Mans. På Tours andra station, Saint-Pierre-des-Corps, stannar tåg som inte har Tours som slutstation. Därför stannar fler TGV linjer här.

Transportmedel

Vill du besöka Tours eller dess omgivningar? Det finns ett taxistånd utanför stationen. Det finns alltid taxibilar tillgängliga, 24 timmar om dygnet. Du behöver inte boka. Bussar stannar precis utanför stationen vid det stora torget. Stadsbussarna stannar mittemot stationen. Regionala bussar stannar på den vänstra sidan av torget, när man står vid stationens huvudentré. Det är inget problem att hyra bil i Tours. Avis har ett kontor i centralhallen, men det är stängt på söndagar. Det finns ett parkeringshus under torget mittemot stationen där du kan betala.

Service

Biljetter säljs innanför huvudingången via dörr 4. Informationsdisken hittar man i centralhallen, mittemot korridor F. Bredvid den hittar man ett väntrum. Det finns även en disk för förlorade och upphittade föremål, ett växelkontor, bagagevagnar, toaletter (med faciliteter för så barn), läskautomater, bankomater, wifi och en hjärtstartare. 

Restauranger

Det finns en restaurang med takeaway som tillhör kedjan 'Pain à la ligne'. Här kan du köpa en smörgås som du kan ta med dig. Om du har mer tid så finns det också en café-restaurang i centralhallen, med en terrass utomhus. Du kan emellertid även promenera till centrum där det finns gott om restauranger.  

Affärer

Stationen har en Relay-kiosk med ett stort utbud av tidningar, magasin och böcker. Det finns även en tobaksaffär. 

Användbara länkar

Andra biluthyrningsplatser i Tours

Utöver Tours Järnvägsstation i Tours jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Tours: