• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning St. Malo Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i St. Malo Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning St. Malo Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden St. Malo Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i St. Malo Järnvägsstation.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt

Hyrbilsalternativ i St. Malo Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i St. Malo Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sixt

  8.1 (2937)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.1 (7915)
  Från SEK 726 / dag
 • Avis

  7.5 (5354)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.7 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (7334)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

St. Malo Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

St. Malo Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (St. Malo Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Malo Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (St. Malo Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (St. Malo Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Malo Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (St. Malo Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Malo Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (St. Malo Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Malo Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (St. Malo Järnvägsstation), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Malo Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (St. Malo Järnvägsstation) är Juni den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Malo Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (St. Malo Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

St. Malo Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (St. Malo Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats St. Malo Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Saint-Malo

Utöver St. Malo Järnvägsstation i Saint-Malo jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Saint-Malo:

Platsinformation för St. Malo Järnvägsstation

Allmän information

St. Malo är belägen i västra Frankrike på Bretagnes kust. På sommaren är det den mest besökta platsen i Bretagne. Den gamla stadsmuren är en stor sevärdhet och en plats med vacker utsikt över kusten. Från St. Malo Station är det ungefär 20-minuters promenadväg till fästningen. Gå längs Avenue Louis Martin, korsa gatan och gå rakt fram. Från Paris Montparnasse kan man ta TGV som har St. Malou som ändstation. Tågresan tar ungefär tre timmar. Det finns även ett lokaltåg som går till Rennes.

Transportmedel

Taxiståndet hittar du till vänster när du går ut från stationen. St. Malos busstation är belägen precis utanför stationen på höger sida. Härifrån kan du nå hela staden och dess omgivningar. Man kan köpa biljetter av föraren. Det går inga bussar i själva centrum innanför stadsmurarna. Vill du hyra en bil för att besöka staden och det vackra Bretagne? Avis och Europcar har kontor på stationen.  

Service

Stationen har toaletter som man betalar för att använda och faciliteter för handikappade. 

Restauranger

Det finns automater där man kan köpa snacks och läsk på stationen. Om man vill ha musslor, ostron, pannkakor och andra specialiteter från Bretagne så är det bäst att besöka St. Malos centrum. Stationen har inte så mycket att erbjuda. 

Affärer

Det finns ett begränsat utbud på St. Malo Station.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar