• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Limoges Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Limoges Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Limoges Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Limoges Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Limoges Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV

Hyrbilsalternativ i Limoges Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Limoges Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.7 (6045)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.5 (3402)
  Från SEK 601 / dag
 • Europcar

  8.5 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8 (3445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  6.9 (306)
  Från SEK 577 / dag
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Limoges Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Limoges Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Limoges

Utöver Limoges Järnvägsstation i Limoges jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Limoges:

Platsinformation för Limoges Järnvägsstation

Allmän information

Limoges Bénédictins järnvägsstation är den största stationan i staden Limoges i Frankrike. Den är belägen mitt i parken Jardin du Champ de Juillet. Stationen uppkallades efter ett benediktinerkloster som fanns i Limoges fram till den franska revolutionen. Den nuvarande stationen invigdes 1929 och har ett framträdande 60 meter högt klocktorn. Den har kallats den vackraste stationen i Europa. TGV linjen Lille Europe – Brive la Gaillarde stannar i Limoges. Intercitytåget Bordeaux – Lyon och några regionala järnvägslinjer stannar också vid stationen.

Transportmedel

Planerar du att stanna i Limoges och vill besöka staden eller dess omgivningar? Det finns både taxi och buss. Alla stadsbussar stannar vid busstationen vid Place Léon Betoulle; här kan man byta till de regionala linjerna. Föredrar du att hyra bil i Limoges? Du hittar två biluthyrningsföretag i centralhallen, Avis och Europcar; de är bara öppna om man har avtalat tid om möte. När man hyr bil kan man ange hur dags man vill hämta den. Precis framför stationen finns det parkeringsplatser där man kan hämta upp och släppa av passagerare. Det finns även en långtidsparkering där man betalar för att ställa bilen i närheten. 

Service

Stationen har wi-fi. Du hittar även biljettkontor och biljettmaskiner, läskautomater, en bankomat, telefonautomater, bagageskåp, en disk för förlorade och upphittade föremål, fotoautomater och en maskin som skriver ut digitala foton. 

Restauranger

Brasseriet är öppet dagligen från klockan 11.30 till 15.00. Det finns även en restaurang med takeaway i centralhallen där man kan köpa varma och kalla drycker och flera olika sorters smörgåsar. För ett större urval är det bättre att ta sig ut från stationen. Det finns flera olika restauranger och barer på andra sidan parken. 

Affärer

Limoges station har en Relay-kiosk. Denna kedja har ett stort utbud av (internationella) tidningar, tidskrifter, böcker och liknande produkter. Har du mer tid att spendera? Det finns flera affärer på andra sidan parken.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Sixt
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • AVIS Car-Away