• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Brive Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Brive Järnvägsstation på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Brive Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Brive Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Brive Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  8.2 (7123)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.2 (7748)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5232)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (361)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.7 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

Biluthyrningsplats Brive Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Brive

Utöver Brive Järnvägsstation i Brive jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Brive:

Platsinformation för Brive Järnvägsstation

Allmän information

Brive la Gaillarde (Brive) är belägen i centrum av Frankrike i regionen Limousin Den karakteristiske Brive järnvägsstation, uppförd 1860, är ändstationen på TGV-linjen Lille Europe - Brive TGV, som går förbi Paris Charles de Gaulle på vägen. Brive anses vara Frankrikes viktigaste järnvägsknut.

Transportmedel

Om man vill besöka staden eller dess omgivningar så går det LIBEO-stadsbussar mellan stationen och stadens centrum. Om man inte vill vänta på en buss så är taxi ett bra alternativ. Dessa hittar man också utanför stationen (man kan boka taxi via tel. 05 55 24 24 24). Om man föredrar att köra själv och hyra bil så finns det ett flertal biluthyrngsföretag i Brive la Gaillarde. När man går över gatan vid stationen så kommer man till Avenue Jean Jaurès. Här hittar man Avis, Europcar och National.

Service

Stationen har en disk för förlorade och upphittade föremål, liksom en fotoautomat, en kopieringsmaskin, toaletter och en hjärtstartare. 

Restauranger

Stationes restaurang med byffé ligger inuti centralhallen. Det finns även ett flertal automater för kalla och varma drycker, godis och snacks. Om du föredrar något annat så finns ett antal restauranger och små barer på Avenue Jean Jaurès mittemot järnvägsstationen. 

Affärer

Det finns inte särskilt många affärer på Brive järnvägsstation, men man kan gå till Relay-kiosken för att köpa magasin, dagstidningar, böcker och liknande produkter.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • Enterprise