• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Les Sables d'Olonne Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Les Sables d'Olonne Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Les Sables d'Olonne Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Les Sables d'Olonne Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Les Sables d'Olonne Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.6 (6126)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsplats Les Sables d'Olonne Järnvägsstation

Platsinformation för Les Sables d'Olonne Järnvägsstation

Allmän information

Les Sables d’Olonne Train Station är belägen på Place de la Gare, nära centrum i denna badort. Från stationen är det ungefär 500 meter till centrum och till strandpromenaden vid Frankrikes Atlantkust. Från Paris tar det ungefär tre timmar med TGV att komma till Les Sables d'Olonne järnvägsstation.

Transportmedel

Vill du besöka kusten eller stadens omgivningar? Utanför stationen hittar du en taxihållplats och en parkeringsplats där du kan lämna bilen. Du kan även hyra en bil här. En bil är det perfekta transportmedlet för att fortsätta resan vidare i regionen. Avis har ett kontor här. Du kan även hyra bil hos Europcar, som också finns på stationen. Bredvid Avis finns det ett företag som hyr ut cyklar. Det är ett trevligt sätt att utforska kuststaden Les Sables d'Olonne.

Restauranger

Det finns ett flertal restauranger och cateringställen runt stationen, bland annat ett bageri, som ligger till höger om utgången. 

Affärer

Det finns ett flertal butiker i denna badorts centrum och längsmed strandpromenaden. Stationen har inte mycket att erbjuda. 

Öppettider

Stationens öppettider är begränsade.

Måndagar 05.10 - 18.40 
Tisdagar-fredagar 06.40 - 18.40 
Lördagar 08.40 - 12.50 och 14.00 - 18.20
Söndagar och helgdagar 10.40 - 19.40

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Les Sables d'Olonne
 4. Les Sables d'Olonne Järnvägsstation