• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Poitiers

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Poitiers på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Poitiers

EasyTerra Biluthyrning Poitiers är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Poitiers

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Poitiers.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV

Biluthyrare i Poitiers

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Poitiers med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.2 (7823)
  Från SEK 463 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.1 (2874)
  Från SEK 491 / dag
 • Europcar

  8.1 (7229)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5291)
  Från SEK 1 051 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3787)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Från SEK 431 / dag
 • Budget

  7.5 (8919)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.5 (6094)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Från SEK 674 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Poitiers?

Poitiers – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Poitiers), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Poitiers) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Poitiers). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Poitiers) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Poitiers), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Poitiers), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Poitiers) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Poitiers) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Poitiers) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Poitiers) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Poitiers) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Poitiers) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poitiers - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Poitiers) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Poitiers

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Poitiers, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Poitiers

EasyTerra Biluthyrning Poitiers jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Poitiers

Inledning

Poitiers är en fransk stad med ett pittoreskt, historiskt centrum som domineras av romanska byggnader från tidiga medeltiden. Staden har vid två tillfällen varit skådeplats för militära slag. 732 när franska trupper stoppade morernas framfart och 1356 när britterna vann en seger över den franska armén under det hundraåriga kriget. 

Befolkning

Staden har nästan 95 000 invånare.

Geografiskt läge

Poitiers är belägen i departementet Vienne i mellanvästra Frankrike, vid floden Clain. Den gamla staden är belägen på kullar vid floden som är upp till 40 meter höga. Poitiers ligger ungefär 33 mil sydväster om den franska huvudstaden Paris.

Ekonomi

Poitiers har det andra äldsta och ett av de största universiteten i Frankrike. Ungefär 25 % av stadens invånare är studenter. Poitiers hyser även andra institutioner för högre utbildning. Turismen spelar också en viktig roll. Den gamla, attraktiva stadskärnan lockar många besökare, men även den futuristiska nöjesparken Futuroscope, omkring 1,5 mil norr om Poitiers.

Flygplatser

Stadens flygplats Poitiers-Biard flygplats, är belägen mindre än tre kilometer väster om centrum. Den är enkel att nå med hyrbil. Rue Georges Guynemer går från tågstationen till flygplatsen. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Poitiers har bra offentlig busstransport som drivs av företaget Vitalis. Det finns även bra bussförbindelser till andra platser i departementet Vienne och till resten av Frankrike. Staden har en TGV-station, där höghastighesttågen på linjen Paris-Bordeaux stannar. Dessa TGV-tåg stannar också vid nöjesparken Futuroscope.

Trafik och parkering

Antalet gator i centrum av Poiters där biltrafik inte är tillåten har ökat betydligt under de senare åren. Kommunfullmäktige vill minska antalet bilar i stadens centrum avsevärt. Därför har man byggt parkeringsgarage runtomkring centrum där man kan parkera sin hyrbil. Det finns även pendelparkeringar i utkanten av staden, nära busslinjernas slutstation. 

Hotell

Poitiers har ett bra utbud av logi i alla prisklasser, som sträcker sig från billiga budgethotell (inklusive ett youth hostel - Auberge de la Jeunesse) till lyxrum i så kallade relais et châteaux. Det finns även några hotell i nöjesparken Futuroscope och campingplatser i närheten av staden.

Externa källor

För mer information om Poitiers, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Rent a car
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Poitiers