• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Fontainebleau

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Fontainebleau på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Fontainebleau

EasyTerra Biluthyrning Fontainebleau är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Fontainebleau

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Fontainebleau med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.5 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.7 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  9 (1921)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Fontainebleau

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Fontainebleau, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Fontainebleau

EasyTerra Biluthyrning Fontainebleau jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

185 Rue Grande
232 Rue Grande

Platsinformation för Fontainebleau

Inledning

Fontainebleau är en stad precis söder om Paris som huvudsakligen är känd för de vidsträckta kringliggande skogarna och det historiska Château de Fontainebleau. Högre, internationell utbildning finns också samlad i den här staden. 

Befolkning

Staden har över 15 000 invånare.

Geografiskt läge

Fontainebleau ligger centralt i norra Frankrike, över 5,5 mil söder om Paris i skogrika omgivningar. Skogarna är det som drar mest: ett stort antal parisare besöker Fontainebleau under helgen. 

Ekonomi

Turism och utbildning är ryggraden i den lokala ekonomin. Skogarna som omger Fontainebleau lockar miljoner dagsbesökare varje år, särskilt från Paris. Staden är säte för den berömda elitskolan INSEAD med studenter från hela världen, och andra ‘grandes écoles’, däribland en för datavetenskap och telekommunikation (École supérieure d'ingénieurs en informatique et génie des télécommunications - ESIGETEL).

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Aéroport Paris-Orly, omkring 4,4 mil från centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via motorvägen A6.

Kollektivtrafik

Från tågstationen Fontainebleau-Avon, öster om stadens centrum, går det en buss till slottet. Restiden är omkring 15 minuter. Det finns också bussar till städer i närheten och till Paris. Man bör ha i åtanke att den allmänna busstrafiken i Fontainebleau slutar klockan 20.00. Tåg går från tågstationen till Gare de Lyon i Paris.

Trafik och parkering

Fontainebleau är en liten stad med bara en huvudgata, the Rue Grande, som går från slottet till den andra sidan staden. I centrum ligger Place de Napoléon Bonaparte. På båda sidor om Rue Grande hittar man butiker, kaféer och restauranger. Man kan parkera sin hyrbil nära slottet. 

Hotell

Även om de flesta besökarna inte stannar över natten i Fontainebleau, har staden ett stort utbud av boenden, de flesta i mellanklass eller bättre. Ett trevligt ställe att övernatta är Château de Bourron, 7 kilometer söder om Fontainebleau mitt i skogen. 

Externa källor

För mer information om Fontainebleau rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Avis
 • Enterprise
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Fontainebleau