• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Agen Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Agen Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Agen Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Agen Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Agen Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.8 (6045)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.5 (3402)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.2 (32)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsplats Agen Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Agen

Utöver Agen Järnvägsstation i Agen jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Agen:

Platsinformation för Agen Järnvägsstation

Allmän information

Agen järnvägsstation är belägen i närheten av den historiska stadskärnan i den franska staden med samma namn, mellan floden Garonnes högra strand och Canal latéral à la Garonne. Den fantastiska byggnaden invigdes 1856. Stationen ligger på TGV-linjen Paris Montparnasse - Toulouse Matabiau, som stannar vid stationen fyra gånger om dagen med TGV Atlantique. Även TGV-linjen Lille Europe - Toulouse Matabiau passerar denna station. Förutom höghastighetståg så finns det även intercity- och lokaltåg. 

Transportmedel

Stationen erbjuder många möjligheter att fortsätta resan. Om man föredrar att stanna i närheten så kan man ta buss eller taxi på torget. Snett mittemot järnvägsstationen vid Boulevard Sylvain Dumon i Agen kan man hyra en bil. Agen ligger ungefär halvvägs mellan Bordeaux och Toulouse i södra Frankrike i departementet Lot-et-Garonne. Staden ligger nära motorvägen A62 och N21 som går från Limoges till Lourdes.

Service

Det finns en informationsdisk i centralhallen men öppettiderna på söndagar och helgdagar är begränsade. Förutom reseinformation och ett kontor för förlorade och upphittade föremål så finns det en speciell tjänst för resenärer med begränsad rörlighet. Stationen har även en hjärtstartare tillgänglig. Dessutom finns det toaletter, passfotoautomater och en kopieringsmaskin. 

Restauranger

Inuti centralhallen finns det en restaurang med byffé. Här kan man sitta ner för att ta något att äta och dricka, men man kan även köpa med sig mat. Restaurangen är öppen från klockan 6.00 till 23.00. 

Affärer

Det finns en Relay-kiosk. Denna internationella kedja har ett stort utbud av magasin, dagstidningar, böcker, etc. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • Sixt
 • Rent a car